Από TV24 Team

Λίγο καιρό πριν ανακοίνωσε στον αέρα του Super Κατερίνα, πως ο γάμος της έχει ήδη γίνει, και πως πλέον είναι παντρεμένη έπειτα από κρυφή τελετή που έκανε με τον καλό της. Ωστόσο αργά το απόγευμα της Πέμπτης 20/10 σύμφωνα με πληροφορίες, ακούγεται ιδιαίτερα πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη πιθανόν να έχει χωρίσει.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Δημήτρης, έχουν κρατήσει χαμηλό προφίλ, μιας και δεν θέλουν να προβάλουν την σχέση τους, ούτε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για αυτό το λόγο και πάντα ότι μαθαίναμε για εκείνους, ήταν απευθείας από την ίδια την Δήμητρα.

Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη;

Οι πληροφορίες θέλουν το γνωστό μοντέλο να έχει χωρίσει εδώ και λίγες ημέρες με τον σύντροφό της Δημήτρη, μετά από δική της απόφαση να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους. Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, αλλά σίγουρα αν ισχύει αργά ή γρήγορα θα μιλήσει για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, μακάρι όμως να είναι μόνο φήμες.

Αυτός είναι ο σύντροφός της τον οποίο δεν δείχνει

Το μοντέλο που τόσο καιρό κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στις 19/7 τους ξάφνιασε όλους όταν με μια φωτογραφία ανακοίνωσε πως παντρεύεται. Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το απίστευτο μονόμετρο με το οποίο ο σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου. Μπορεί να μην γνωρίζουμε πόσο καιρό είναι μαζί, ωστόσο, σίγουρα αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε από το ένα λεπτό στο άλλο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Μηλιώνη είναι με τον...δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του στο youweekly.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αλήθεια κουράσατε...» - Έξαλλη η Αλεξανδράκη με τις ερωτήσεις για τον γάμο και τον σύντροφό της

«Έχω πάθει σοκ...» - Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα δημοσιεύματα περί απόπειρας αυτοκτονίας