Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή την δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς Κόκκινο Ποτάμι, ο σπουδαίος σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης μίλησε στο Breakfasr@Star, το πρωί της Πέμπτης 20/10 και αναφέρθηκε στα πάντα! Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε και για τις φήμες που ακούγονται σχετικά με το remake των Ψίθυρων Καρδιάς και την επανένωση του Απόστολου Γκλέτσου και της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Όσα ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης

«Ήταν συγκινητική η αντίδραση του κοινού, όταν έπαιξε το τραγούδι. Λες κι ήταν εθνικός ύμνος. Η σειρά έκανε 73%. Δεν μπορεί να έχει συνέχεια αυτό, στο Κόκκινο Ποτάμι μπορείς να κάνεις συνέχεια γιατί προχωρά η ιστορία 4 χρόνια μετά, ενώ αυτό έχει μια αυτοτέλεια, ολοκληρώθηκε και βρέθηκαν μαζί. Θα είναι λίγο δύσκολο να το φανταστείς και θα είναι σαν ξαναζεσταμένο φαγητό. Δεν θα μπορούσε να γίνει» ανέφερε κλείνοντας μία και καλή το ζήτημα.

Με δάκρυα στα μάτια ο σκηνοθέτης στην κηδεία της Ειρήνης Παπά

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9) πραγματοποιήθηκε η κηδεία της κορυφαίας Ειρήνης Παπά στο Χιλιομόδι Κορίνθου. Από νωρίς, φίλοι και συγγενείς είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην εκκλησία προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο σε μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού θεάτρου.

Το παρών στην κηδεία δε θα μπορούσε να μην δώσει και ο αγαπημένος ανιψιός της, Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος μάλιστα, μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για την απώλεια της.

«Δεν έχει φύγει η Ειρήνη στη ψυχή μας, στο νου μας, στο έργο που έχει αφήσει. Μου είναι δύσκολο να μιλάω στον παρατατικό», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης. Από τη μεριά της, η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σημείωσε: «Την ευγνωμονούμε για το παράδειγμα και την έμπνευση που μας πρόσφερε. Θα ζει στη μνήμη μας ως η διεθνής πρωταγωνίστρια που έμεινε για πάντα και πάνω από όλα Ελληνίδα».

Ο Αίας Μανθόπουλος, που ήταν επίσης ανιψιός της Ειρήνης Παπά, είπε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθω στην κηδεία της θείας μου. Θεωρούσα ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν είναι θνητοί, είχε κάτι το υπερφυσικό πάνω της».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα Νούμερα: «Τι πρέπει τι δεν πρέπει...» - Ξετρελάθηκε το Twitter με το reunion Γκλέτσου - Παπαχαραλάμπους

Δεν το γνώριζε σχεδόν κανείς - Η άγνωστη σχέση της Ειρήνης Παππά με τον Μανούσο Μανουσάκη