Από Πέννυ Μαστοράκου

Η είδηση του θανάτου της, βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ήταν μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της ηθοποιίας. Ο λόγος για την Ειρήνη Παππά η οποία έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 14/9 , όταν άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τη μάχη με το Αλτσχάιμερ σε ηλικία 96 ετών.

Τα τελευταία χρόνια της ζούσε στο πατρικό της σπίτι, στο Χιλιομόδι Κορινθίας, στο χωριό οπού μεγάλωσε, με προβλήματα υγείας τα οποία της στοίχησαν όπως φαίνεται.

Η άγνωστη σχέση της Ειρήνης Παππά με τον Μανουσάκη

Τα τελευταία χρόνια της ζωής της λοιπόν είχε επιλέξει την απομόνωση και είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτό που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς είναι πως πλευρό της είχε πάντα τον ανιψιό της, Μανούσο Μανουσάκη.

«Δεν γνωρίσουμε τα αίτια του θανάτου, αλλά λόγω ηλικίας… και γενικά η υγεία της είχε περάσει περιπέτειες τον τελευταίο καιρό… Την είχα δει πριν λίγες μέρες, πριν δέκα μέρες… δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ. Θα την θυμόμαστε πάντα… Σπουδαίος άνθρωπος, ελεύθερος άνθρωπος, που δεν έκανε ποτέ πίσω σε ότι πίστευε… υπέροχος άνθρωπος!», είπε ο ίδιος...

Πασίγνωστος ηθοποιός από τους ''Δύο ξένους'' είναι επίσης ανιψιός της

Η ηθοποιός είχε χαράξει μια μακρά πορεία στην ηθοποιία έχοντας καταφέρει μάλιστα να κάνει γνωστό το όνομα της και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Αυτό, που πολλοί δεν ήξεραν ωστόσο είναι το γεγονός, πως ο ηθοποιός Aίαντας Μανθόπουλος ήταν συγγενής και μάλιστα ανιψιός της εκλιπούσας.

Μάλιστα το Super Κατερίνα επικοινώνησε μαζί του λίγο μετά την θλιβερή είδηση, κάνοντας την πρώτοι σε εκείνον γνωστή, εκφράζοντας παράλληλα λόγια καρδιάς για εκείνη.

«Τον τελευταίο καιρό έλειπα στο εξωτερικό. Έχω επιστρέψει στην Ελλάδα λίγες μόλις μέρες. Έλειπα για τουλάχιστον ένα τρίμηνο λόγω μιας επιχείρησης που έχω στο εξωτερικό και δεν γνώριζα τα θέματα υγείας της. Είχα άλλα θέματα.

Δεν είχα επικοινωνήσει μαζί του, βρισκόμουν σε άλλες επαγγελματικές δυσκολίες. Είναι πλήγμα για τον παγκόσμιο πολιτισμό ο θάνατός της.

Η Ειρήνη ήταν ένα πλάσμα έξω από τα όρια της Ελλάδας. Ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα η Ειρήνη. Έλαμπε με το ήθος της, το θάρρος της και την αγάπη της για την Ελλάδα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η πραγματική αιτία πίσω από τον θάνατο του Κώστα Καζάκου - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Κώστας Καζάκος: Παντρεύτηκε δύο φορές και έγινε πατέρας πέντε παιδιών - Η προσωπική ζωή του σπουδαίου ηθοποιού