Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες μετά την προβολή (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης) της σειράς Σέρρες και τα συγκινητικά μηνύματα του κοινού για αυτήν, το πρωί της Πέμπτης 20/10, ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και ουσιαστική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα, και μίλησε για όλα!

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega Καλημέρα

«Πάντοτε αισθανόμουν ένα βάρος και μία ευθύνη, ώστε να περάσει το σωστό μήνυμα από τα λεγόμενά μου. Μου έχουν πει πολλοί ότι έχουν βοηθηθεί από τοποθετήσεις μου. Έχω πάρει πολλά και συγκινητικά μηνύματα, υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά και γονείς που μου είπαν ότι τους έδωσα θάρρος. Αν κάποιους τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου ας αλλάξουν κανάλι, ας ξεκουραστούν. Ξέρω που μιλάω.

Υπάρχουν εκπομπές που δεν θα πήγαινα ποτέ καλεσμένος. Γενικά βέβαια δεν πολυπηγαινω… Φυσικά και με έχουν καλέσει εκπομπές και δεν έχω πάει λόγω τοποθετήσεων που έχουν γίνει. Κι εμείς σας βλέπουμε και σας κρίνουμε. Αυτό είναι το δικό μου συναίσθημα, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Όταν θα στείλετε κάμερα στα καλά του καθουμένου δεν θα μιλήσω. Αν σας στενοχωρεί, τι να σας κάνω! Κι εσείς με στενοχωρείτε. Ένας λόγος να μη στενοχωριόμαστε είναι να μην στείλετε κάμερα» είπε μεταξύ άλλων...

Το νέο επαγγελματικό βήμα του στον Αντ1

Λίγες μέρες πριν σαν "βόμβα" έπεσε η είδηση της αποχώρησής του από την ΕΡΤ για την παρουσίαση της Eurovision, λόγω φόρτου εργασίας και άλλων καταστάσεων, και τελικά μάλλον αυτός ο φόρτος έχει να κάνει και με την νέα σειρά που ετοιμάζει στο ΑΝΤ1+ μετά τις Σέρρες.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη ο οποίος στις 30/9 θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά, παραγωγή της συνδρομητικής πλατφόρμας του καναλιού ANT1+, με τίτλο «The Friend» και πρωταγωνιστής θα είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Όλοι έχουμε ανάγκη από έναν φίλο, αλλά όλοι οι φίλοι δεν είναι ίδιοι. Στις 30 Σεπτεμβρίου έρχεται το νέο ΑΝΤ1+ Original με τίτλο “THE FRIEND”, μια ασυνήθιστη σειρά χωρίς ταμπού, που θα ξαφνιάσει το κοινό με την τολμηρή ιστορία της και την εικόνα μιας φωτεινής Αθήνας που εκπέμπει αισιοδοξία.

Το “THE FRIEND” είναι μια πρωτότυπη κωμική και ταυτόχρονα δραματική σειρά, ένα dramedy. Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου, στον πιο ανατρεπτικό ρόλο της καριέρας του, τον «Ορφέα», έναν ήρωα που βιώνει όλες καταστάσεις σαν να παίζει ηλεκτρονικό παιχνίδι. Είναι μια συναρπαστική περσόνα που σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, διατηρεί την αισιοδοξία, την αισθητική και την αξιοπρέπειά του.

Ο Ορφέας, πάντα ευγενής και καλοντυμένος, έχει τον τρόπο του με τους ανθρώπους. Ξέρει πώς να γοητεύει άντρες και γυναίκες, πώς να κάνει τους ανθρώπους να τον εμπιστεύονται και να του ανοίγουν την καρδιά τους. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του… επαγγελματίας φίλος! Ένας φίλος επί πληρωμή, πρόθυμος να ακούσει όποιον το έχει ανάγκη, αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο τίμημα. Φιλόδοξος και αποφασισμένος, ζει τη ζωή του χωρίς φραγμούς και δεν επιτρέπει τα στενά όρια της ηθικής να στέκονται εμπόδιο στο κυνήγι του για χρήματα.

Χρήματα όχι για τον εαυτό του, όχι… για τη μητέρα του, που εξαιτίας ενός ατυχήματος βρίσκεται σε κώμα και ο Ορφέας κάνει τα πάντα για να την κρατήσει στη ζωή, ελπίζοντας σε ένα θαύμα… Ο Ορφέας αποφεύγει τον έρωτα, καθώς νιώθει ότι θα τον βγάλει από τον δρόμο του, ότι θα τον αποσπάσει από το στόχο του. Ώσπου εισβάλλει στη ζωή του η Πηνελόπη. Μια νεαρή κοπέλα που την ερωτεύεται παράφορα και που είναι άρρηκτα δεμένη με το παρελθόν του χωρίς κανείς από τους δυο να το γνωρίζει.

Μαζί με τον Γιώργο Χρυσοστόμου, στο “THE FRIEND” πρωταγωνιστούν οι: Κατερίνα Μαυρογιώργη, Νάνσυ Μπούκλη, Κώστας Μαγκλάρας, Φωτεινή Αθερίδου, Νίκος Γεωργάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κατερίνα Μισιχρόνη και πολλοί ακόμα ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί.

H νέα σειρά του ΑΝΤ1+ κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 30 Σεπτεμβρίου και το κοινό μπορεί να την ανακαλύψει αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τι δεν καταλαβαίνετε; Ανήκω μόνο...» - Πυρ και μανία ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Έχει πάει σε άλλες εκπομπές, όπου είχαν μιλήσει με τα χειρότερα» - "Κόλαφος" η Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιώργο Καπουτζίδη