Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Πέμπτης 20/10 καλεσμένος στην εκπομπή και την παρέα του Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, ήταν ο ιδιαίτερα ταλαντούχος και αγαπητός Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός, έδωσε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια αλλά και τη σημερινή σχέση με τους γονείς του.

Ωστόσο μία ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα (δείτε εδώ την συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής λίγες μέρες πριν) σχετικάμε τις σχέσεις που διατηρεί με τον μπαμπά του, τον έφερε σε μία μικρή αμηχανία.

Όλα όσα ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής για την σχέση με τους γονείς του

«Είμαι μοναχικός άνθρωπος και μου αρέσει η μοναχικότητα. Μου αρέσει να είμαι μόνος αρκετές ώρες, μέρες, μήνες. Ντρέπομαι που το λέω αλλά πέρασα πολύ ωραία στην καραντίνα και ηρέμησα πολύ. Δεν είμαι εγώ της οικογένειας, των παιδιών και αυτά. Δεν είμαι αυτού του στιλ. Γιατί όλοι οι άνθρωποι ως γνωστόν είναι διαφορετικοί και δεν είναι για να κάνουν οικογένειες. Αλλά μια χαρά.

Πολύ ωραία μεγάλωσα και με την οικογένεια μου και είχα πολύ ωραία και ευχάριστα και ευτυχή παιδικά χρόνια. Οι γονείς μου χώρισαν πολύ μετά, όταν εγώ ήμουν 50 χρονών! Όχι λάθος, πλάκα κάνω. Χώρισαν πριν από 15 χρόνια και ήμουν μεγάλος. Με την μαμά μου έχω καλή σχέση. Με τον μπαμπά δεν έχω τόσο αλλά μια χαρά. Υπήρχε στα παιδικά χρόνια και το πατρικό πρότυπο και μια χαρά όλα. Όλα καλά» είπε και τότε η παρουσιάστρια του έκανε την ερώτηση...

Μπέττυ Μαγγίρα: Με τον μπαμπά τώρα γιατί;

Μέμος Μπεγνής: Μια χαρά! Να είναι καλά εκεί που είναι.

Μπέττυ Μαγγίρα: Α, εντάξει. Προχωράμε παρακάτω!

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας που συγκλόνισε την παρουσιάστρια

Στην εκπομπή της μίλησε ο Σταύρος Μαντζώρος, την Πέμπτη 22/9, και αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, αλλά και πόσο τον επηρέασε όλη αυτή η κατάσταση ψυχολογικά, μέχρι να καταφέρει να το παιδί του να πατάει ξανά στα πόδια του.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την εξομολόγηση, η παρουσιάστρια, που πρόσφατα έζησε μία περιπέτεια σχετικά με το αυτοκίνητό της, προχώρησε σε μία δική της, εξηγώντας πως και η κόρη της λίγες ημέρες μετά την γέννησή της αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο, μέχρι να λυθεί, η ίδια δεν μπορούσε να συνέλθει.

«Όταν ήταν ο πρώτος μου γιος μικρός, νομίζω 2 ετών, έπαθε εγκολεασμό και το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Από τον να τον πάρω και να το πάω στο Παίδων, πραγματικά ζορίστηκα πάρα πολύ. Ζορίστηκα πάρα πολύ και μέσα μου και έξω μου και όλα», είπε ο ηθοποιός.

Και η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Η Καλλινίκη ήταν 45 ημερών και έπρεπε να προσέχω. Γι’ αυτό και δεν έστελνα την Ανδριάννα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση. Έκανε λοιπόν πυρετό και οι γιατροί έψαχναν να δουν τι είναι. Πέντε ημέρες έμεινα στο νοσοκομείο.

Έχασα το φως μου γιατί ήταν βρέφος. Εξετάσεις… Να κλαίω συνέχεια… Ήμουν λεχώνα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος».

«Δεν είχα ούτε δύναμη, ούτε ενέργεια. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό ήταν σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα με τα παιδιά του», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Νιώθω ότι είχε περάσει πάρα πολύ δύσκολα!» - Η αναφορά της Μπέττυς Μαγγίρα για την συνεργασία της Μελέτη με τον Μάνεση

«Υπάρχουν μέρες που...» - Ξέσπασε σε κλάματα στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα η Μπέττυ Μαγγίρα