Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγες μέρες είχαμε δει πάλι στην εκπομπή της να λυγίζει, για μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας 17/10, η αγαπητή παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα είχε άλλη μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή στον αέρα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα.

Η ίδια την ώρα που μαγείρευαν στην εκπομπή και ο σεφ Νίκος Καρβέλας ολοκλήρωνε τη συνταγή της μπουγάτσας, η παρουσιάστρια συγκκινήθηκε και δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της, καθώς θυμήθηκε την μαμά της.

Η συγκινητική στιγμή της Μπέττυ Μαγγίρα

«Να σου πω κάτι; Με συγκίνησες πολύ! Μου ξύπνησες μνήμες. Επειδή σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος που έφυγε η μανούλα μου και την έφτιαχνε αυτή τη συνταγή… Μόλις το είδα, μου ήρθε…

Μεγάλη απώλεια. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Η μάνα σου είναι αυτή που σε έφερε στον κόσμο. Η μήτρα. Προσπαθώ να είμαι θετική και χαρούμενη στην εκπομπή γιατί έτσι πρέπει και ξεχνιέμαι, θα σου έλεγα με την δουλειά μου, την εργασιοθεραπεία αλλά το πως βιώνω εγώ όλη αυτήν την απώλεια το ξέρει μόνο το σπίτι μου» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τα λόγια αγάπης για την αδερφή της Ματθίλδη

Η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία πριν λίγο καιρό έπεσε θύμα κλοπής, το πρωί της Παρασκεύης 23/9 στον αέρα της εκπομπής της είχε μία εξαιρετικά συγκινητική στιγμή, με αφορμή την συνέντευξη της αδερφής της. Η παρουσιάστρια παρακολουθούσε με ιδιαίτερη προσοχή όσα είχε για εκείνη, και συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια προβολής του βίντεο, μιας και είναι γνωστό πως της έχει τεράστια αδυναμία.

«Τι να πω εγώ τώρα για την αδελφούλα μου;», αναρωτήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρουσιάστρια είπε συνεχίζοντας: «Με πρόσεχε πολύ. Εγώ της χρωστάω πολλά της Ματθίλδης… Όντως είναι σαν δεύτερη μαμά μου. Ήταν πάντα δίπλα μου. Της χρωστάω επίσης το γεγονός ότι ήρθε πρώτη στην Αθήνα. Το να φύγεις τότε από την Ξάνθη και να έρθεις στην Αθήνα…».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι έξαλλη!» - Πυρ και μανία και η Μπέττυ Μαγγίρα με τους κριτές του GNTM 5

«Κατέβηκα με την περούκα έξαλλη και της λέω δεν ντρέπεσαι;!» - Απίστευτο σκηνικό με την Μπέττυ Μαγγίρα