Από Πέννυ Μαστοράκου

Η ίδια η παρουσιάστρια είχε τοποθετηθεί με χιούμορ λίγες μέρες πριν για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ το επικό σχόλιό της για την κατάσταση) και με αυτή την ευκαιρία, οι τηλεοπτικές κάμερες που πέτυχαν την Ζήνα Κουτσελίνη, την ρώτησαν για την Φαίη Σκορδά και τις επιδώσεις του Πρωινό μας.

Όλα όσα ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Φαίη Σκορδά

«Η Φαίη κάνει αυτό που αγαπά πάρα πολύ και ξέρει να το κάνει πολύ καλά. Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να δώσουμε ή το παράσημο ή να της το πάρουμε. Κάθε εκπομπή χτίζει, θέλει τον χρόνο της και αυτό ισχύει για όλες τις εκπομπές.

Η Φαίη είναι σε έναν σταθμό που δυστυχώς ακόμη δεν έχουν αποδώσει τα νούμερα σε όλο το πρόγραμμα συνολικότερα. Άρα πρέπει να βλέπουμε και συνολικά το κανάλι τι κάνει. Ξέρεις τι παθαίνουν οι άνθρωποι που πηγαίνουν σε ένα κανάλι; Την πρώτη βδομάδα τα νούμερα είναι πολύ υψηλά, συνηθίζουν το κανάλι και ο παρουσιαστής και άντε μετά να ξανανέβεις τη σκάλα» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Η εξήγηση της Φαίης Σκορδά μετά την παρατήρηση του κοινού της

Μια ιδιαίτερη δήλωση είδαμε να κάνει η Φαίη Σκορδά την Τετάρτη 19/10 μαζί με το πάνελ της στο Πρωινό μας, αφού όπως εξήγησε δέχεται κάποια μηνύματα στα social media σχετικά με τη στάση της απέναντι σε συνεργάτη της.

Πιο αναλυτικά, για κάποιους δε δίνεται ο ίδιος χώρος και χρόνος στο μέλος της εκπομπής Άγγελο Βουράκη με τη Φαίη αλλά και τον ίδιο να εξηγεί, πως δε γίνεται τίποτα εσκεμμένα. Ο ίδιος εξέφρασε την αγάπη και την αδυναμία του στην παρουσιάστρια αλλά και σε όλη την παραγωγή (δείτε τον λόγο που η Φαίη αποχώρησε από την εκπομπή της).

«Ξέρεις τι μου λένε στο Instagram; Μου λένε “γιατί δεν το αφήνεις αυτό το αγόρι να μιλάει περισσότερο; Πέφτετε όλες πάνω και δεν τον αφήνετε να μιλάει και να αναπτύσσει τις απόψεις του”» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Εμένα μου αρέσει να μου την πέφτετε γιατί μου αρέσετε κιόλας. Θέλω να μου την πέφτετε», είπε ο Άγγελος Βουράκης.

«Αν βγαίνει αυτό προς τα έξω, δεν θέλω καθόλου γιατί θα σας πω κάτι. Ο Άγγελος Βουράκης για μένα, επειδή έχω το ένστικτο να καταλαβαίνω τους ανθρώπους και τους συνεργάτες, αν το θέλει και ο ίδιος, θέλω να είναι στις ομάδες μου από εδώ και πέρα πάντα. Το εννοώ αυτό που λέω. Δεν θέλω ποτέ να σε χάσω» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

Τότε ο Άγγελος Βουράκης: «Στην καρδιά σου θέλω να είμαι, και στην ομάδα σου θα είμαι πάντα. Σου είπα ότι είμαι πολύ συνειδητά μαζί σου από την αρχή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν επιθετικός και απέναντί μου...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στον αέρα του ''Πρωινό μας''

«Ζητώ συγγνώμη...» - Έφυγε από το πλατό του «Πρωινό Μας» η Φαίη Σκορδά