Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τις δηλώσεις των δύο μοντέλων που αποχώρησαν οικειοθελώς από τον διαγωνισμό το βράδυ της Δευτέρας 17/10, στην εκπομπή Breakfast @Star μίλησε και η πανέμορφη Έλενα Λυσσάνδρου, το μοντέλο που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης 18/10 από τον διαγωνισμό, και η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δεν συμφώνησε με την απόφαση αυτή.

Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν περίμενε την αποχώρησή της και για αυτό μάλιστα αντέδρασε και έτσι, ενώ δεν δίστασε να τονίσει ότι η Βίκυ Καγιά ήταν εξ αρχής εναντίον της, ή τουλάχιστον αυτό καταλάβαινε από όλα όσα άκουγε από την παρουσιάστρια.

Οι δηλώσεις της Έλενας για την αποχώρησή της από το GNTM

«Δεν το περίμενα γιατί ναι μεν άκουγα όλα αυτά τα αρνητικά, από την άλλη όμως άκουγα τον κύριο Τάσο και τον κύριο Γιώργο πως ήθελαν να μου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Είχα χειρότερες φωτογραφίες στις πασαρέλες. Έβλεπα ότι η Βίκυ Καγιά ότι και να έκανα δεν ήταν ευχαριστημένη, ήταν πολύ αρνητική μαζί μου από την αρχή.

Με άγχωνε ότι ό, τι και να κάνω δεν είναι αρκετό. Βασικά περισσότερο ήταν απογοήτευση παρά άγχος. Πιστεύω ότι έπρεπε να αποχωρήσει η Τζούλια και όχι εγώ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο επέλεξαν εμένα, ίσως επειδή άλλες φορές επειδή η κυρία Βίκυ δεν με ήθελε» είπε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.

Το twitter έκρινε τη Βίκυ Καγιά για την αποχώρηση της

Άλλο ένα απαιτητικό επεισόδιο προβλήθηκε την Τρίτη 18/10 στο GNTM 5 με τα κορίτσια να έρχονται αντιμέτωπα με δοκιμασίες, σχόλια και φυσικά άλλη μια αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας.

Η ανακοίνωση, όπως έχουμε δει γίνεται πάντα από τη Βίκυ Καγιά και έτσι και αυτό το βράδυ εκείνη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε η Έλενα Λυσάνδρου. Το τwitter ωστόσο είδε τη στιγμή και την έκρινε με τον δικό της μοναδικό τρόπο από πολλούς χρήστες, θεωρώντας κάπως ψεύτικη την αντίδραση της Καγιά (δείτε εδώ τις σημαντικότερες στιγμές του επεισοδίου).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Είχα τύψεις που την πίεσα...» - Ένα βήμα πριν την κατάρρευση η Μικαέλα

GNTM 5: «Κάπου εδώ η Κουλιανού τραβάει τα βυ@ιά της» - Το Twitter σχολίασε άκρως καυστικά την πασαρέλα των μοντέλων