Από Πέννυ Μαστοράκου

Το επεισόδιο της Δευτέρας 17/10 του GNTM 5, η αλήθεια είναι πως μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς έγιναν πράγματα που κανείς δεν περίμενε, όπως δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, η μία από την αρχή (δείτε εδώ την συγκινητική αποχώρηση της Εβελίνας) και η άλλη στο τέλος του επεισοδίου μπροστά στους κριτές.

Η Εβελίνα Πετρουγάκη και η Έφη Μπαντή λοιπόν, μετά την αποχώρησή τους, το πρωί της Τρίτης 18/10 μίλησαν στην εκπομπή Breakfast@Star, εξηγώντας τους λόγους που τις οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και αποκαλύπτοντας περισσότερα για την απόφαση αυτή.

Οι αποκαλύψεις της Εβελίνας και της Έφης για το GNTM

«Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, το έχω σχεδόν από πάντα. Με δυσκόλεψε περισσότερο όμως στο σπίτι, ήταν σε έξαρση. Δεν περίμενα ότι θα είναι έντονο και θα με οδηγήσει στην αποχώρηση. Ήταν μια απόφαση δύσκολη γιατί ήταν η αρχή και ένιωθα ότι πηγαίνω καλά. Όταν όμως ξεκίνησαν να χρειάζομαι περισσότερα φάρμακα, επέλεξα να διαλέξω», εξήγησε η Εβελίνα Πετρουγάκη αρχικά.

Η Έφη, ως μητέρα τριών παιδιών, δυσκολευόταν καθημερινά που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Η απόφασή της στεναχώρησε ιδιαίτερα τις συμπαίκτριές της που δε σταμάτησαν να κλαίνε, αλλά και τους κριτές επίσης μιας και χαρακτηριστικά ανέφεραν πως ήταν τιμή τους που συμμετείχε.

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του διαγωνισμού

Το δεύτερο επεισόδιο της εβδομάδας για το GNTM 5 αναμένεται να προβληθεί την Τρίτη 18/10 μετά την διπλή οικειοθελή αποχώρηση της Δευτέρας 17/10.

Οι δοκιμασίες φυσικά και συνεχίζονται με τα κορίτσια να διεκδικούν μια καλύτερη θέση στο reality μόδας. Έτσι λοιπόν θα δούμε έναν icon guest κριτή, αλλά και τα σχόλια των κριτών μετά τα όσα συμβούν στο σετ...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Είσαι απαθής!» - "Καταπέλτης" η Βίκυ Καγιά για την στάση της Τζούλιας στον διαγωνισμό

GNTM 5: «Όλα απ' έξω βγήκαν!» - Χαμός στο Twitter με το "ακατάλληλο" ατύχημα της Κότυ