Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη κυρία Τίτσα Λάβδα, την οποία είδαμε πρόσφατα να δηλώνει συμμετοχή στο GNTM 5 έδωσε ένα τρανό παράδειγμα στον κόσμο, πως αν υπάρχει θέληση για κάτι η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο.

Αν και πέρασε την πρώτη φάση του παιχνιδιού στη συνέχεια αποχώρησε (δείτε εδώ τον λόγο), όμως σε καμία περίπτωση δεν χάνει τη διάθεση της. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 6/10 την είδαμε καλεσμένη στο ''Καλό μεσημεράκι'' με μπριο και νάζι να εξηγεί τον πραγματικό λόγο το παρασκήνιο της συμμετοχής της στο παιχνίδι.

Η Τίτσα Λάβδα αποκάλυψε τον λόγο συμμετοχής της στο GNTM 5

«Μου λέει η 27χρονη εγγονή μου μια ημέρα, γιαγιά θα σε βγάλω μια φωτογραφία και θα σε δηλώσω. Έτσι και με έστειλε και την άλλη μέρα το πρωί με πήραν και μου έλεγαν είστε απίθανη, απίστευτη, παρακαλώ ελάτε».

Τα σχόλια του Twitter για την εμφάνιση της Τίτσας στο GNTM 5

To GNTM 5 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (20/9) και χωρίς αμφιβολία, η διαγωνιζόμενη που κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν μια 79χρονη κυρία, η οποία ξετρέλανε την κριτική επιτροπή με τη φινέτσα της και τις πόζες της και πέρασε στην επόμενη φάση.

Πέρα από την κριτική επιτροπή ωστόσο, η κυρία Τίτσα, έφερε αναστάτωση και στο Twitter, το οποίο την αποθέωσε και την τρόλαρε ταυτόχρονα! Μετά λοιπόν τη Σοφία Χατζηπαντελή, στο στόχαστρο των χρηστών μπήκε η γηραιότερη διαγωνιζόμενη, η οποία βέβαια είχε την ενέργεια... 20άρας!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Επιστρέφει στο reality μόδας η Έλενα Γαλύφα; Αποκάλυψε όλη την αλήθεια στο ''Καλό μεσημεράκι''

«Η μητέρα μου ανακουφίστηκε όταν...» - Η εξομολόγηση του τρανς μοντέλου, Ελένης Γιάλη από το GNTM