Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι πως πολλοί ανυπομονούν για αυτή τη σειρά, η οποία και μόνο από την πλοκή της έχει ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό! Ο λόγος για την νέα δραματική σειρά Η Μάγισσα, η οποία θα πάρει μία μικρή παράταση και δεν θα την δούμε το δεύτερο μισό αυτής της σεζόν όπως ακουγόταν.

Το πρωί της Τετάρτης, η πρωταγωνίστρια της Έλλη Τρίγγου, έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για τον ρόλο της αλλά και την σειρά που καλώς εχόντων των πραγμάτων που έρχεται το 2023 στις οθόνες μας!

Η Έλλη Τρίγγου αποκαλύπτει ως «Μάγισσα»

Είναι γνωστό πως θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς θα υποδυθεί την υπηρέτρια που έχει το ιδιαίτερο αυτό χάρισμα να διαισθάνεται γεγονότα και καταστάσεις που θα συμβούν στο άμεσο μέλλον.

«Είναι γύρω στο 1818, Μάνη, κάστρα, οικογένειες, μεσαιωνικές καταστάσεις, οικογένειες κι ένα κορίτσι που κάπως τα διαισθάνεται όλα αυτά» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός...

Oι διστακτικές αποκαλύψεις της Κατερίνας Λέχου για την σειρά

Πριν λίγες μέρες το όνομά της είχε ακουστεί ανάμεσα σε εκείνα που θα πλαισιώσουν το μοναδικό καστ των ηθοποιών, της νέας σειράς του Αντ1, που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, της Μάγισσας! Το βράδυ λοιπόν του Σαββάτου 8/10, η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γιάννη Μπέζου, και εκεί της απέσπασαν ορισμένες πληροφορίες για τα σχέδιά της τον χειμώνα!

Η λαμπρή ηθοποιός, φαίνεται πως ή έχει πει ήδη το ναι, ή βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει, και έτσι δεν μπόρεσε να αποκαλύψει πολλά, ωστόσο μας φτάνουν και μόνο όσα είπε!

Η Κατερίνα Λέχου, δε θέλησε να πει πολλά για τη νέα σειρά, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως έχει δώσει ήδη τα χέρια με την παραγωγή. «Θα κάνω ένα σήριαλ, θα προβληθεί μετά την Πρωτοχρονιά. Δε μπορώ να πω ακόμη, εάν δεν υπογράψω και δεν κάνω το πρώτο γύρισμα. Εκτυλίσσεται πριν το 1821. Αυτό μπορώ να πω μόνο» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Μάγισσα: «Είτε θα κάνουμε κάτι πάρα πολύ καλό ή θα γίνουμε ρεζίλι» - Ο Αναστάσης Ροϊλός για το νέο του ξεκίνημα

Ξανά μαζί Τρίγγου και Ροϊλός - Σε ποια σειρά θα τους δούμε