Από Πέννυ Μαστοράκου

Πάνω που όλοι περίμεναν, πως η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς Μάγισσα, με το λαμπερό καστ που θα ενσάρκωναν τους ρόλους, θα ξεκινούσε το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν στον ANT1, από ότι φαίνεται παίρνει μία μικρή παράταση! Το αρχικό σχέδιο ήταν να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023 και να τελειώσει το καλοκαίρι μετά από περίπου 60 επεισόδια, ωστόσο από ότι φαίνεται τα σχέδια άλλαξαν.

Η σειρά του Λευτέρη Χαρίτου, έχει προδιαγραφές επιτυχίας αντίστοιχης με εκείνη των Άγριων Μελισσών, καθώς πρόκειται για ακόμη μία ιστορίας μυθοπλασίας, που ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη για ακόμη μία χρονιά στο κανάλι του Αμαρουσίου, όμως εξαιτίας βασικών λόγων, θα προβληθεί λίγο καιρό αργότερα.

Για ποιο λόγο αναβάλλεται η πρεμιέρα της Μάγισσας στις αρχές του 2023

Σύμφωνα με πληροφορίες, κύριος λόγος της καθυστέρησής αυτής, είναι το γεγονός πως ακόμη αναζητούνται ακόμη τα πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από αυτά που γνωρίζουμε ήδη, ανάμεσά τους, η Έλλη Τρίγγου στον ρόλο της βασικής πρωταγωνίστριας, και ο Αναστάσης Ροϊλός.

Δεύτερος και εξίσου σημαντικός λόγος, είναι πως το κανάλι, έχει δώσει «λευκή επιταγή» προκειμένου να δημιουργηθεί ένα καστ ηθοποιών που θα μπορεί να φέρει σε πέρας ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα, και κάνοντας πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη του 2023, έχουν όλο τον χρόνο να δημιουργήσουν μια σειρά αντάξια των προσδοκιών τόσο του καναλιού, όσο και του τηλεοπτικού κοινού, σημειώνοντας ακόμη μία επιτυχία!

Oι διστακτικές αποκαλύψεις της Κατερίνας Λέχου για την Μάγισσα

Πριν λίγες μέρες το όνομά της είχε ακουστεί ανάμεσα σε εκείνα που θα πλαισιώσουν το μοναδικό καστ των ηθοποιών, της νέας σειράς του Αντ1, της Μάγισσας! Το βράδυ λοιπόν του Σαββάτου 8/10, η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γιάννη Μπέζου, και εκεί της απέσπασαν ορισμένες πληροφορίες για τα σχέδιά της τον χειμώνα!

Η λαμπρή ηθοποιός, φαίνεται πως ή έχει πει ήδη το ναι, ή βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει, και έτσι δεν μπόρεσε να αποκαλύψει πολλά, ωστόσο μας φτάνουν και μόνο όσα είπε!

Η Κατερίνα Λέχου, δε θέλησε να πει πολλά για τη νέα σειρά, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως έχει δώσει ήδη τα χέρια με την παραγωγή. «Θα κάνω ένα σήριαλ, θα προβληθεί μετά την Πρωτοχρονιά. Δε μπορώ να πω ακόμη, εάν δεν υπογράψω και δεν κάνω το πρώτο γύρισμα. Εκτυλίσσεται πριν το 1821. Αυτό μπορώ να πω μόνο» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Μάγισσα: Λαμπερό καστ στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 - Το σενάριο που θα συγκλονίσει

Η Μάγισσα: «Είτε θα κάνουμε κάτι πάρα πολύ καλό ή θα γίνουμε ρεζίλι» - Ο Αναστάσης Ροϊλός για το νέο του ξεκίνημα