Από Στέλλα Μούτσιου

Την Παρασκευή 16/9, στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα μίλησε ο Αναστάσης Ροϊλός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες, για τις οποίες μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του, και απάντησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, μία νέα σειρά με τίτλο "Η Μάγισσα".

Φαίνεται πως είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό εγχείρημα, καθώς και από άποψη παραγωγής, αλλά και από άποψη ρόλων υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες και αυτό είναι κάτι που φοβίζει τον ηθοποιό, ωστόσο ελπίζει πως το αποτέλεσμα θα αξίζει.

Οι δηλώσεις του Αναστάση Ροϊλού για την "Μάγισσα"

«Θα έχει πολύ δύσκολα γυρίσματα Χριστέ μου… Θα έχει πάρα πολύ δύσκολες σκηνές, από επίπεδο παραγωγής, κόσμου και σκηνικών. Ελπίζουμε όλοι για το καλύτερο. Αυτό που λέμε μεταξύ σοβαρού κι αστείου είναι πως είτε θα κάνουμε κάτι πάρα πολύ καλό, ή θα γίνουμε ρεζίλι», είπε χαρακτηριστικά.

Όσα ανέφερε για την επικοινωνία με το κοινό του

Πέρασε η εποχή που τον απολαμβάναμε στο Διαφάνι, πλέον "μετακόμισε" αλλού και όχι μόνο σε μία, αλλά σε δύο σειρές την φετινή σεζόν! Ο λόγος για τον ταλαντούχο ηθοποιό Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, και μεταξύ άλλων μίλησε για τους ρόλους που θα ενσαρκώσει (με γνωστή συμπρωταγωνίστριά του από τις Άγριες Μέλισσες).

«Μου αρέσει να βάζω εμπόδια και να τα ξεπερνώ. Στη Μήδεια ανεβοκατεβαίνω 10-14 σκάλες ενώ παίζω. Δεν έχω άγχος που θα υποδυθώ τον Δημήτρη Χορν στο “Φλόγα και Άνεμος”, υπάρχει ένας φόβος για τις προσδοκίες του κοινού. Η “Μάγισσα” είναι μια σειρά με πάρα πολύ δύσκολα γυρίσματα. Θεωρώ ψεύτικο να βγάζω φωτογραφίες με το κοινό, προτιμώ να μιλάμε», είπε αρχικά ο Αναστάσης Ροϊλός ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο Διαφάνι.

«Δεν μου λείπει τίποτα από το Διαφάνι γιατί νομίζω ότι δεν θα το αποχωριστώ ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου, στις αναμνήσεις μου όπως και αν μετασχηματίζονται οι αναμνήσεις με τον καιρό».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Μάγισσα: Λαμπερό καστ στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 - Το σενάριο που θα συγκλονίσει

Στον αστερισμό της μυθοπλασίας - Οι 16 σειρές που έρχονται την επόμενη σεζόν