Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (19/10) ο Νίκος Κούκας, ο τηλεοπτικός «Γεράσιμος» της επιτυχημένης σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του καθώς και στην καριέρα του στην υποκριτική.

Ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε πως ο Γεράσιμος θα μάθει την αλήθεια για τον Πέτρο και την Ελισάβετ και φυσικά θα φροντίσει να το αποτρέψει, αφού και ο ίδιος είναι ερωτευμένος με την μοναχή (δείτε εδώ πώς θα της το πει για πρώτη φορά). Μάλιστα, εξήγησε πως ακόμα και αυτό το ήρεμο παιδί που βλέπουμε, έχει τις δικές του σκοτεινές πτυχές που σιγά σιγά θα βγουν στην επιφάνεια.

Ο Νίκος Κούκας, μίλησε ακόμα για το σύντομο πέρασμα που έκανε στο παρελθόν από τον χώρο του μόντελινγκ, καθώς και στο πώς ανακοίνωσε στους γονείς του την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Κούκα για το Μαύρο Ρόδο

«Είναι ένα παιδί με αξίες, εργατικό παιδί, πολύ χαμηλών τόνων. Αχίλλειος πτέρνα του είναι η Ελισάβετ, παιδική τους φίλη που τους συνδέουν πολύ βαθιά πράγματα. Είναι ο άνθρωπος που αγαπάει πιο πολύ κι από τη ζωή του. Έχει προσαρμόσει τη ζωή του για να ζει κοντά της. Έχει επιλέξει κι αυτός έναν τρόπο μοναχισμού.

Όταν καταλάβει ο Γεράσιμος ότι ο Πέτρος περιτριγυρίζει την Ελισάβετ, θα μπει μπροστά γιατί νιώθει ότι είναι εκεί για να την βλάψει. Έχει σκοτεινές πλευρές και ο Γεράσιμος, όπως κάθε άνθρωπος.

Έχω πολλά κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου. Ειδικά το κομμάτι με τις αξίες. Γενικότερα κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, ειδικά με τους ανθρώπους που αγαπάω.

Μου έχει τύχει να ερωτευτώ έντονα αλλά δεν έχω φτάσει ποτέ στο σημείο να αλλάξω όλη τη ζωή μου για έναν άνθρωπο.

Στο παρελθόν έχω ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, όταν ήμουν στις ΗΠΑ. Ενδιαφέρουσα εμπειρία που δεν το περίμενα, έχει πολλά κοινά στοιχεία με την υποκριτική. Πάντα ήμουν το παιδάκι που του άρεσε να ενσαρκώνει ρόλους, όταν έφτασε η στιγμή της μεγάλης απόφασης για το τι θα κάνω, πήγα κατευθείαν στην υποκριτική και έφυγα για την Αμερική. Η μητέρα μου ήταν πολύ υποστηρικτική αλλά ο πατέρας μου δυσκολεύτηκε να το πιστέψει. Όταν με είδε όμως σε μία παράσταση ήταν πολύ συγκινητικό γιατί με έπιασε και μου είπε "το έχεις, να το προχωρήσεις"».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Σούσουρο» στο μοναστήρι με τη σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ - Απόσπασμα από το αποψινό (19/10) επεισόδιο

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ο Σταυρίνος θα...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για το Μαύρο Ρόδο