Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Μαύρο Ρόδο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (3/10) και η αλήθεια είναι πως το κοινό ξετρελάθηκε με το πρώτο επεισόδιο, κάτι που φάνηκε τόσο στα σχόλια του Twitter, όσο και στα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Μία από τις ηθοποιούς που κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, δεν ήταν άλλη από την Ηλέκτρα Νικολούζου, που υποδύεται την Αγγελική.

Είναι η σύζυγος του Θέμη (Λεωνίδας Κακούρης). Αστικής καταγωγής, καλλιεργημένη, ευγενής, λίγο σνομπ. Παρότι προδομένη, συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον Θέμη. Ο χειρότερος εφιάλτης της είναι να πραγματοποιηθούν τα σχέδια του Θέμη να αναλάβει ο Πέτρος τις δουλειές του, και κάνει αγώνα για να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη. Θα αναζητήσει στο μοναστήρι την εξιλέωση για όσα έχει κάνει, με μία μεγάλη αποκάλυψη να έρχεται.

Τη μητέρα της στη σειρά, θα υποδυθεί η Λουκία Παπαδάκη, η οποία μίλησε για τον ρόλο της πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι (δείτε εδώ το spoiler που έδωσε για την αγαπημένη σειρά).

Νικολούζου Μαύρο Ρόδο

Η καταγωγή της Ηλέκτρας Νικολούζου από το Μαύρο Ρόδο

Η ηθοποιός γεννήθηκε το 1977 στο Τορόντο αλλά μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 1997 και από το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κούν το 2000.

Συνεργάστηκε στο θέατρο με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στις παραστάσεις Εθνικός Ύμνος και Ρωμαίος και Ιουλιέτα, η τρίτη μνήμη, με τον Eric Pold στο Δημόσιοι Χώροι και με τον Γιάννη Χουβαρδά στη Βερενίκη.

Ηλέκτρα Νικολούζου Μαύρο Ρόδο

Η Χορωδία του Χαρίτωνα είναι η δεύτερη συμμετοχή της σε ταινία μεγάλου μήκους, ενώ προηγήθηκε το Γαλάζιο Φόρεμα του Γιάννη Διαμαντόπουλου.

Συμμετέχει ακόμα, στην τηλεοπτική σειρά Γη και Ουρανός, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά είναι στο "Steps" που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. (2011)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δυο γάμοι, δυο παιδιά κι ένας χωρισμός - Ο πρώην και ο νυν της «Ηγουμένης Φιλαρέτης» του Μαύρου Ρόδου, Κατερίνας Διδασκάλου

Από την τυφλή Κλαίρη του Σασμού στην Όλγα του Μαύρου Ρόδου - Η καταγωγή & οι σπουδές της ετεροθαλούς αδερφή της Ελισάβετ