Από TV24 Team

Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία πριν λίγες μέρες έκανε και ένα σχόλιο για τα διαζύγια, το πρωί της Δευτέρας 17/10 μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας, έκανε μία αποκάλυψη την οποία δεν περίμενε κανείς, και ούτε φανταζόταν ποτέ !Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή δεν παράλειψε να κάνει μια αποκάλυψη και για την ίδια η οποία τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Η αποκάλυψη της Έλενας Χριστοπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Δεν μου αρέσει καθόλου ο Γεωργούλης με κουστούμι, μου αρέσει όταν είναι πιο cool ντυμένος. Σταματούσα τα πάντα όταν έπαιζε Γεωργούλη στην τηλεόραση. Σοβαρό έρωτα έχω περάσει μαζί του, δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ, αλλά μου άρεσε πολύ γιατί για εμένα έχει την κλασσική ελληνική φιγούρα άντρα που μου αρέσει» είπε χαρακτηριστικά!

Λίγα λόγια για τον γοητευτικό και ταλαντούχο Αλέξη Γεωργούλη

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και πολιτικός, από τους πιο ταλαντούχους και αναγνωρίσιμους της γενιάς του. Εισήχθη στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ και πήρε αργότερα μεταγραφή για το Ε.Μ.Π., αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του.

Προς το τέλος των σπουδών του, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική, κάτι που δεν ε΄΄ιχε σκεφτεί μέχρι τότε και έτσι παρακολούθησε μαθήματα στο θεατρικό εργαστήρι "Θεατρική Τέχνη" στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου "Ίασμος" και από το 1996 μέχρι το 2000 στο θέατρο των "Αλλαγών".

Το 1997 συμμετείχε στην Κάρμεν με την ομάδα χορού "Αίρεσις" και στην Επιστροφή σε σκηνοθεσία του Γ. Μπαγουρδή. Έπαιξε στις τηλεταινίες Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, Αγγέλιασμα και το 1999 στην ταινία μικρού μήκους Του κανενός το ρόδο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Γαλανούλη.

Αλέξης Γεωργούλης
NDP

Από τις πιο μεγάλες του επιτυχίες ήταν, στις οποίες το τηλεοπτικό κοινό τον λάτρεψε, ήταν η τηλεοπτική σειρά του Mega Channel Είσαι το ταίρι μου, σε σενάριο Λευτέρη Παπαπέτρου.

Αλέξης Γεωργούλης - Είσαι το Ταίρι μου

Τη χρονιά 2004-2005 επέστρεψε στο Mega και πρωταγωνίστησε στη σειρά του Λευτέρη Καπώνη Εραστής δυτικών προαστίων μαζί με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη και εξίσου κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν η σεζόν 2007-2008, όπου πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά 1 μήνας και κάτι, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου, όπου υποδύθηκε τον Ανδρέα Μαραγκό, ο οποίος γιατρεύει την Άννα Κονταξή (Ζέτα Δούκα) από το κώμα στο οποίο βρίσκεται μετά από ένα σοβαρό τροχαίο, την ερωτεύεται και τελικά την παντρεύεται.

Επίσης είναι εκλεγμένος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά - Βόρεια Πράσινη Αριστερά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Νομίζω απλά κοροϊδεύουμε...» - Η Έλενα Χριστοπούλου "άδειασε" GNTM 5 και Καγιά

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Βασίλη Μίχα με την Έλενα Χριστοπούλου - Δεν θα είναι μόνο στην Γη της Ελιάς αλλά και...