Από TV24 Team

Και αυτή την χρονιά τον απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του Mega Γη της Ελιάς, να ασχολείται προσηλωμένος με την ταβέρνα του και να προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της Μυρτάλης μπαίνοντας άθελά του σε ένα ερωτικό τρίγωνο (δείτε εδώ το απίστευτο spoiler για τον ρόλο του). Ο Βασίλης Μίχας εκτός από ηθοποιός όμως είναι και μοντέλο, έχοντας καταφέρει πολλά και σε αυτό το χώρο, με το ταλέντο του αλλά και την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση.

Ποια η σχέση του Βασίλη Μίχα με την Ελένα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου μπορεί αυτή τη χρονιά να επέλεξε να δοκιμάσει ένα νέο τηλεοπτικό βήμα και να έχει ενταχθεί στην ομάδα του Πρωινού μας, ωστόσο παραμένει πάντα μάνατζερ, και αγαπάει όσο τίποτα το πρακτορείο της όπου ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις και κλείνει δουλειές με τα μοντέλα που έχει επιλέξει να το απαρτίζουν, εξού και η απόφαση να συνεργαστεί με τον Βασίλη Μίχα.

Αν κρίνουμε από την επιτυχία των μοντέλων που έχει αναλάβει η γνωστή μάνατζερ και επιχειρηματίας, τότε σίγουρα και ο Βασίλης Μίχας θα φτάσει πολύ ψηλά, γιατί αν κάτι χαρακτηρίζει και τους δύο είναι η εργατικότητά τους, ο καθένας στον τομέα του, επομένως περιμένουμε σίγουρα μεγάλα πράγματα από την συνεργασία τους.

Ο ίδιος μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε πως όταν εργαζόταν μόνο ως μοντέλο είχε αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα, και ήρθε αντιμέτωπος με την βουλιμία.

«Κάποια στιγμή την περίοδο που έκανα μόντελινγκ έχασα πολλά κιλά. Το σώμα “χτύπησε καμπανάκι”. Αμέσως μετά άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις» αποκαλύπτει ο ηθοποιός σχετικά με την περιπέτεια που είχε με τη βουλιμία. Αναγνώρισα τι μου συνέβαινε και το έλυσα» ανέφερε χαρακτηριστικά για εκείνη την περίοδο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν ήξεραν από που τους ήρθε η σπόντα της Έλενας Χριστοπούλου - «Σε αυτή την εκπομπή το μοναδικό κίτρινο είναι...»

Γη της Ελιάς: Δεν πίστευε στα μάτια της! Η Μυρτάλη πιάνει στα πράσα το νέο παράνομο ζευγάρι της Μάνης