Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το χθεσινοβραδινό (26/9) επεισόδιο του GNTM 5 κλήθηκε να σχολιάσει το πρωί της Τρίτης (27/9) η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή Πρωινό Μας, με τη γνωστή μάνατζερ να επισημαίνει πως πλέον δεν είναι η μόδα το κεντρικό θέμα του ριάλιτι αλλά οι δακρύβρεχτες ιστορίες των διαγωνιζόμενων.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου για το GNTM 5

«Κάθε κορίτσι που στέκεται εκεί, έχει διαφορετική κριτική από τους ανθρώπους που είναι εκεί. Εγώ εκεί μπερδεύομαι. Μπερδεύομαι στο γιατί στο κορίτσι από την Ουκρανία πρέπει να γίνει όλο αυτό το ριάλιτι, το δακρύβρεχτο. Καταλαβαίνω τη συγκίνηση, εμένα μου συνέβη και πρόσφατα.

Καταλαβαίνω πολλά πράγματα αλλά το να περνάει ένα κορίτσι με την οικογένειά του κάπως, δε σημαίνει ότι είναι κριτήριο για τη δική μας δουλειά και να της πω «ναι περνάς»! Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια πια από κορίτσι σε κορίτσι. Εγώ έχω μπερδευτεί. Κι άλλα κορίτσια είναι πάρα πολύ ωραία και δεν έχουν περάσει. Το ότι στέλνει λεφτά στον πόλεμο στους γονείς της και ότι πάμε να πάρεις το GNTM για να φέρεις τη Eurovision, είναι λίγο backstage» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Εγώ νομίζω ότι εδώ απλά κοροϊδεύουμε, συγγνώμη. Εγώ βλέπω reality με λίγο GNTM, δεν βλέπω GNTM. Λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω αυτό», είπε στο τέλος.

Αυτή δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Έλενα Χριστοπούλου ασκεί σκληρή κριτική στην Βίκυ Καγιά για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα μοντέλα

Η Έλενα Χριστοπούλου ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τη στάση των κριτών και ξεκαθάρισε πως ο χώρος της μόδας δεν είναι όπως τον παρουσιάζουν στο GNTM 5.

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας» ανέφερε αρχικά η μάνατζερ. «Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s όλο. Είναι ξεπερασμένο και πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει.

Βλέπω τον Γιώργο Καράβα μετά από αυτόν τον οχετό, να σκύβει το κεφάλι. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Η ηλικία, η καταγωγή και τα δύσκολα χρόνια της Έβελιν, του τρανς μοντέλου που τρέλανε την επιτροπή

GNTM 5 Trailer (27/9): Πανικός στην κριτική με Καράβα και Καγιά - «Ξέρω σίγουρα ότι...»