Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή τις δηλώσεις της Αθηναίδας Νέγκα, σχετικά με το διαζύγιό της στην εκπομπή Πρωινό μας, το πρωί της Πέμπτης 6/10, η Έλενα Χριστοπούλου πήρε τον λόγο και θέλησε να κάνει και εκείνη μία τοποθέτηση, σχετικά με τα διαζύγια και τις σχέσεις των ανθρώπων.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή booker, που έχει ήδη ένα διαζύγιο, το οποίο δεν έληξε και με τον καλύτερο τρόπο, και πέρασε αρκετά δύσκολα όπως έχει δηλώσει, ήθελε να πει δύο κουβέντες, προς όλους όσους πέρασαν αυτό το στάδιο στην ζωή τους.

Το όλο νόημα σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου στο Πρωινό μας

«Να μείνουμε σε ένα θέμα, τουλάχιστον μετά από μια σχέση, μετά από ένα ζευγάρι, μετά από παιδιά όταν πας σε ένα διαζύγιο εύχεσαι τουλάχιστον να μπορείς να πας ένα σινεμά. Ας μείνουμε εκεί και να μη σκοτωνόμαστε όλοι γενικότερα μετά από κάποια χρόνια αγάπης, όσοι την είχαν», είπε μεταξύ άλλων.

Τι συνέβη εχθές 5/10 και αποχώρησε από την θέση της στον αέρα του Πρωινό μας

Ένταση σημειώθηκε στον αέρα του Πρωινό μας το πρωί της Τετάρτης 5/10 με αφορμή τις μηνύσεις που ακούγονται το τελευταίο διάστημα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πιο χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου συζητώντας το θέμα του Άρη Καβατζίκη με τον Νίκο Μάνεση, έγινε πυρ και μανία και αποχώρησε από την θέση της να ηρεμήσει.

Ε.Χ.: Αχ, δεν μπορώ άλλο τις μηνύσεις, έχω μουρλαθεί.

Φ.ΣΚ.: Μην της λέτε για μηνύσεις σήμερα.

Ε.Χ.: Σας παρακαλώ με τις μηνύσεις, πρωινό ήρθα να κάνω η γυναίκα. Με έχετε μουρλάνει εδώ μέσα. Μηνύσεις από ‘δω, δικαστήρια από ‘κει.

Φ.ΣΚ.: Που να ‘σουν κι άλλες χρονιές. Αυτά εδώ είναι λάιτ.

Ε.Χ.: Θα φύγω, σου λέω.

Φ.ΣΚ.: Κάτσε κάτω, κάτσε ρε παιδί μου.

Ε.Χ.: Κάντε μόνοι σας, δεν αντέχω.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μόνο κακό κάνετε...» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την εκπομπή Πρωινό Μας για Σκορδά, Χριστοπούλου και Γραμμέλη

Δεν ήξεραν από που τους ήρθε η σπόντα της Έλενας Χριστοπούλου - «Σε αυτή την εκπομπή το μοναδικό κίτρινο είναι...»