Από Πέννυ Μαστοράκου

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη κουβέντα και επικρατεί θέμα συζήτησης στις εκπομπές, η κατάσταση με τα νούμερα τηλεθέασης. Έτσι και η Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για τις δηλώσεις Μάνεση σχετικά με το θέμα) σε συνέντευξή της που έδωσε το πρωί της Τρίτης 18/20 στην εκπομπή Breakfast@star αναφέρθηκε σε αυτά και στο αν πρέπει ή όχι να συζητιούνται από όλους.

Οι όλο νόημα δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

«Τα νούμερα τηλεθέασης αφορούν το κανάλι, τους διαφημιστές και τους παρουσιαστές. με τα νούμερα τηλεθέασης και να γίνονται θέμα συζήτησης στις εκπομπές. Λάθος αξία τους δώσαμε. Ο κόσμος βλέπει ό,τι του αρέσει! Είτε κάνει 5% είτε 45%!. Το τρίπτυχο της ευτυχίας είναι η υγεία, οι φίλοι και ο έρωτας. Εγώ είμαι υγιής και έχω καλούς φίλους», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της σε ανθρώπους που αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στην εκπομπή της

Το βράδυ του Σαββάτου 9/10, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση, βρέθηκαν στην σκηνή του J2US, και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με το act τους. Ωστόσο λίγο αργότερα, όταν έκαναν όλοι οι διαγωνιζόμενοι δηλώσεις στα παρασκήνια, το ζευγάρι αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται.

Την επόμενη μέρα στην εκπομπή, το πρωί της Κυριακής 9/10 ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, συμμετέχων και αυτός στο σόου, (για αυτό χρειάστηκε να απουσιάσει από την εκπομπή), μετέφερε στη Ναταλία Γερμανού, πως ο λόγος που δεν μίλησαν ήταν διότι έχουν παράπονο, πως είναι η μόνη εκπομπή που δεν τους έχουν καλέσει ποτέ.

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε πως είναι και άλλες οι εκπομπές που δεν τους έχουν καλέσει, υπογραμμίζοντας ότι «δεν ήταν από πρόθεσή μας, έτυχε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καλύτερα δε γίνεται: Συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού αποχώρησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Καλύτερα δε γίνεται: Έπεσε «μαύρο» στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - «Τι ωραίο το blackout αυτό»