Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένα απρόοπτο είχε η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται. Ενώ συζητούσε με τους συνεργάτες της για μία συνέντευξη του Μιχάλη Σαράντη που είχε μόλις παίξει στην εκπομπή, έπεσε «μαύρο».

Όλα τα φώτα έσβησαν, ωστόσο τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες της, αντιμετώπισαν αυτή τη στιγμή με χιούμορ.

Έτσι άναψαν τους φακούς στα κινητά τους και έκαναν πλάκα με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, ρωτώντας τον αν γυαλίζουν. Άλλωστε, η Ναταλία Γερμανού είναι μία πολύ έμπειρη παρουσιάστρια που μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει στην εκπομπή, ακόμα κι αν δημιουργηθεί αμηχανία με τον καλεσμένο της.

To σκοτάδι έπεσε στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται της Ναταλίας Γερμανού

Η Νάταλι Κάκκαβα ''έστησε'' στον τοίχο το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού

Ο κακός χαμός βλέπουμε να έχει δημιουργηθεί τελευταία μεταξύ της Ναταλίας Γερμανού και την Νάταλι Κάκκαβα, με τη δεύτερη να στέκεται σε ένα κουίζ, που έκανε η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται την Κυραική 25/9 και από ότι φαίνεται αισθάνθηκε, πως πήγαινε σε εκείνη.

Το όνομα της δεν αναφέρθηκε, αλλά επειδή εκείνη προσβλήθηκε έτρεξε να κάνει ένα tweet θίγοντας την κατάσταση. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές, που έχουμε δει την Νάταλι να σχολιάζει ό,τι την ενοχλεί με καυστικό τρόπο (δείτε εδώ τα καρφιά της για τον ΣΚΑΪ) και έτσι και έκανε για άλλη μια φορά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Το μάθαμε κι εμείς νωρίς το πρωί... " - Συντετριμμένη η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται

«Δεν πέρασε μία φορά να με δει» - "Κόλαφος" η Μαρία Ιωαννίδου για την Ναταλία Γερμανού