Από Πέννυ Μαστοράκου

Την γνωρίσαμε ως Μαργαρίτα στην Γη της Ελιάς, (δείτε εδώ το νέο πρόσωπο που θα εισβάλει στην σειρά) η οποία βοηθά τους πάντες και έχει μονίμως μία καλή πρόθεση για όλους, παρότι ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά με τον ψυχικά διαταραγμένο γιο της Αλέξη. Ο λόγος για την Λυδία Κονιόρδου, η οποία το πρωί της Δευτέρας 17/10 παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της Μαργαρίτας, στην σειρά αλλά και το πως βιώνει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος.

Η Λυδία Κονιόρδου αποκαλύπτει για την Γη της Ελιάς

«Την Μαργαρίτα, στην Γη της Ελιάς, την έχω αγαπήσει πολύ. Αισθάνομαι ότι πολλές πλευρές της, είναι και δικές μου και έτσι μπορώ να ταυτιστώ με τον ρόλο σε έναν μεγάλο βαθμό. Για μένα είναι μια μεγάλη πρόκληση, η ενασχόληση με την κάμερα, είναι μια άλλου είδους τέχνη που δεν είχα αναπτύξει. Αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι πολύ γλυκό, πολύ τρυφερό.

Έρχονται με πλησιάζουν με πολύ αγάπη, με ζεστά συναισθήματα και λόγια. Έχουμε μια πολύ ωραία χημεία μεταξύ μας. Έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια. Προσπαθώ να βλέπω τον εαυτό μου, μου κάνει καλό γιατί έτσι διορθώνομαι. Ο Ανδρέας έχει ένα βαθύ σεβασμό και μια ευγένεια, για όλους τους συνεργάτες του. Είναι σπάνιο όλο αυτό. Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Σε κίνδυνο η ζωή της Βασιλικής!

Σαν να μην έφταναν τα βάσανα που πέρασε η οικογένεια Στεφανέα στη Γη της Ελιάς από τη δράση της Κατερίνας, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να ταράξει τον Φίλιππο και τη Βασιλική στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, το αγαπημένο ζευγάρι, έχοντας ξεπεράσει πλέον τα όσα έγιναν με την φίλη της Στέλλας, προσπαθεί να βρει και πάλι τα πατήματά του και έτσι, πραγματοποιεί μία βραδινή έξοδο σε ένα γνωστό μαγαζί της Μάνης.

Ενώ βρίσκονται εκεί, οι δυο τους θα καυγαδίσουν και ο Φίλιππος θα φύγει εκνευρισμένος από το μαγαζί. Τότε ένας άγνωστος άντρας θα πλησιάσει τη Βασιλική και θα της πιάσει την κουβέντα, ενώ θα της ρίχνει κάτι στο ποτό. Την τελευταία στιγμή, ο Φίλιππος επιστρέφει και οι δύο άνδρες έρχονται στα χέρια.

Αφού φεύγουν από το μαγαζί, η Βασιλική πηγαίνει στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώνεται ότι μέσα στον οργανισμό της έχει μία πολύ επικίνδυνη ουσία, το χάπι του βιασμού!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Ανοίγει η διαθήκη του Ιάκωβου - Σε ποιον αφήνει και τι

Γη της Ελιάς εξελίξεις (17/10): Έξαλλη η Χάιδω με τον Λυκούργο - Τον βλέπει με την...