Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (17/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς καθώς η Χάιδω βλέπει στο καφενείο τον Λυκούργο με τη Ράινα και γίνεται έξαλλη (δείτε εδώ ένα καυτό spoiler για τα επόμενα επεισόδια).

Τι θα δούμε σήμερα (17/10) στη Γη της Ελιάς

Ο Φίλιππος, διώχνει την Κατερίνα και λίγο αργότερα ταραγμένος από τη συμπεριφορά της, ζητά τη συμβουλή του Λυκούργου και του Στάθη: «Η Κατερίνα μπήκε στο δωμάτιό μου και μου ρίχτηκε, δεν ξέρω τι να κάνω με αυτή», τους λέει.

Και οι δύο τρελαίνονται και του επισημαίνουν: «Κοίτα μην κάνεις καμιά βλακεία και το πεις στη Βασιλική».

Την ίδια ώρα ο Αλέξης σαμποτάρει την εκδρομή του Χρήστου και της Μυρτάλης, οι οποίοι αναγκάζονται να την ακυρώσουν, με τη Μυρτάλη μέσα στα νεύρα να ξεσπά πάνω στην Ισμήνη. Λόγια στα λόγια οι δύο συνεργάτιδες και φίλες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν και μάλιστα άσχημα. Ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική. «Κάνε υπομονή, μια φάση είναι και θα περάσει», υποστηρίζει η Βασιλική.

Γη της Ελιάς Στάθης Εύα

Στο μεταξύ ο Λυκούργος αποφασίζει να προχωρήσει την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα τα σχέδια του γάμου του με τη Χάιδω, αλλά μια συνάντηση με τη Ράινα τινάζει στον αέρα την οικογενειακή του ησυχία, καθώς η Χάιδω παρεξηγεί τη στάση της Ράινας απέναντί του.

Η Ασπασία βλέπει τον Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία και αναστατώνεται γιατί καταλαβαίνει ότι παίζει παιχνίδια. Παράλληλα ο Κωνσταντίνος ζητά για μια ακόμα φορά από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει από τις παρανομίες, αλλά αυτός και πάλι δεν δέχεται. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Αύριο θα γίνει», είναι τα λόγια της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: Μαρτύριο δίχως τελειωμό - Η Αθηνά κινδυνεύει στη φυλακή

Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης επιτίθεται στην Χάιδω