Από Ελένη Μήτση

H Aφροδίτη Γραμμέλη πιάστηκε από την κάμερα του Open weekend την Κυριακή 25/9 και μεταξύ των όσων σχολίασε η δημοσιογράφος για τα νούμερα τηλεθέασης του Πρωινό μας μίλησε για το τηλεοπτικό διαζύγιο του Λιάγκα με τη Σκορδά.

Όπως τόνισε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις εκείνη γνωρίζει τη μεριά της Φαίης, αφού με εκείνη συνεργάζεται. Έτσι λοιπόν, τόνισε το να φύγει η Φαίη από τον ΑΝΤ1 ήταν δική της επιλογή και όχι του καναλιού θέλοντας να κάνει κάτι νέο και διαφορετικό.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη για την Σκορδά και τον Λιάγκα

«Δεν είναι ταίρι της Φαίης ο Γιώργος Λιάγκας τηλεοπτικά. Η Φαίη είναι αυτόνομη παρουσιάστρια, μεγάλη παρουσιάστρια κι έχει τη δική της πορεία.

Συνυπήρξαν με τον Γιώργο ένα διάστημα, αυτό δεν γινόταν αν συνεχιστεί και δεν το ήθελε η Φαίη και φαντάζομαι για αυτό άνοιξε τα φτερά της και συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε όλα αυτά τα χρόνια εξαιρετικά. Δεν θεωρώ ότι η Φαίη στη συνείδησή μας και στο κόσμου είναι συνυφασμένη με τον Γιώργο».

Στα μαχαίρια Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Η μοίρα έμελλε να χωρίσει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκόρδα στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση μιας και μετά την επανένωση τους τηλεοπτικά, φέτος βλέπουμε τον έναν στον ΑΝΤ1 και τον άλλο αντίστοιχα στον ΣΚΑΪ.

Τόσο το Πρωινό όσο και το Πρωινό μας κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να ξεπεράσει το ένα το άλλο, με τα νούμερα τηλεθέασης να δείχνουν, πως το κοινό μοιράζεται σχεδόν ίσα ανάμεσά τους.

Αυτό άλλωστε αποτυπώθηκε και από την τηλεθέαση της Παρασκευής 23/9 με την προτίμηση να είναι με πολύ μικρή διαφορά υπέρ του ενός.

Συγκεκριμένα το ''Πρωινό'' κατάφερε να βγει μπροστά σημειώνοντας κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 13,5% (11,0 -10,7 - 13,2 - 15,4 - 14,9 - 15,2 - 13,2) με μια απουσία από το πάνελ του να κορυφώνει την τηλεθέαση, ενώ το ''Πρωινό μας'' ήταν πολύ κοντά στην απέναντι εκπομπή με 12,7% ( 9,9 - 14,9 - 13,8- 16,8 - 16,4 - 15,4 - 13,2 - 8,5 - 6,2).

Γνωρίζουμε αποδεδειγμένα, πως και οι δύο χειρίζονται έξυπνα την ζώνη τους, με τον έναν να θέλει το καλό του άλλου, αφού πέραν των εκπομπών μεγαλώνουν μαζί τα δύο αγόρια τους. Η φύση του επαγγέλματος είναι από μόνη της ανταγωνιστική ωστόσο, και αυτό θέλουν δεν θέλουν δεν αλλάζει...

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Πρωινό Μας 12,7
  • ALPHA: Super Κατερίνα 13,5
  • EΡΤ: Ενημέρωση 4,4
  • MEGA: Πάμε Δανάη 9,1
  • Open: Ποιος είναι Πρωινιάτικα 6,7
  • Star: Breakfast At Star 8,1
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 13,5

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Φαίη φαινόταν πως δεν περνούσε καλά!» - Ο Κώστας Τσουρός "σπάει" τη σιωπή του και αποκαλύπτει για την Σκορδά

Τους έκανε προξενιό στον αέρα τις εκπομπής - Ποιους συνεργάτες της παλεύει να κάνει ζευγάρι η Φαίη Σκορδά