Από Ελένη Μήτση

Η Μαίρη Βιτινάρος, η νέα coach του GNTM 5 παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast at star τη Δευτέρα 17/10 λίγο πριν την προβολή του νέου επεισοδίου, στο οποίο καταπλήσσει όλο το σετ με το ταλέντο της.

Το επιτυχημένο μοντέλο μίλησε για τη διαμονή της στην Ελλάδα, την απόφαση της να αφήσει την Αμερική αλλά και για την απήχηση της στους Έλληνες άντρες. Από τη μεριά της εξέφρασε, πως τους θεωρεί πολύ ωραίους και γοητευτικούς παρά το γεγονός, πως δεν την προσεγγίζουν τόσο εύκολα.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Βιτινάρος για την Ελλάδα

«Είμαι εντάξει με την Αμερική, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχα πει στην φίλη μου ότι θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, όπως το GNTM. Τρεις βδομάδες μετά επικοινώνησε μαζί μου η παραγωγή. Ήμουν σε φάση It’s meant to be! Είπα πάω στην Ελλάδα, γεια σας!».

«Οι Έλληνες άντρες είναι κούκλοι! Δεν με φλερτάρουν πολύ, ίσως φταίει το ύψος μου, είμαι πολύ ψηλή. Δεν ξέρω γιατί. Να ξέρετε ότι είμαι πολύ φιλική! Όταν ήμουν μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, δεν σκεφτόμουν να γίνω μοντέλο. Θυμάμαι ότι ο νονός μου είπε ότι θα πρέπει να γίνω μοντέλο. Ήθελα να γίνω τενίστρια»

Η σκηνή ζηλοτυπίας της Μαίρης Βιτίναρος στον Χρήστο Μπίρμπα

Ένα νέο επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 11/10 στο GNTM 5 με τα κορίτσια να φωτογραφίζονται σε άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης (δείτε εδώ τα κορίτσια, που πήραν disadvantage).

Σε αυτό το σετ λοιπόν, τα μοντέλα θα είχαν ως παρτενέρ τους τον Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος εκτός από coach για τα κορίτσια είναι ένας ωραίος άντρας, που στις περισσότερες κοπέλες ασκεί γοητεία.

Τις φάσεις λοιπόν, που ο Χρήστος κόμπλαρες ή τα κορίτσια τρελαίνονταν μαζί του αντιλήφθηκε η Μαίρη Βιτίναρος και ξεκίνησε να του κάνει κάποια σχόλια, σχετικά με τα δικαιώματα που δίνει.

«Όχι πολλά πολλά σου σου με όλες», είπε η Μαίρη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι...» - Η απάντηση της Μαίρη Βιτινάρος στο ειρωνικό σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή για τo GNTM 5

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του GNTM 5 - Το απολαυστικό τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά με την Μαίρη Βιτινάρος στη Μύκονο