Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες μέρες μετά το σχόλιο που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή για την είσοδό της στο GNTM 5, η Μαίρη Βιτινάρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και έδωσε τη δική της απάντηση για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί.

H απάντηση της Μαίρη Βιτινάρος για τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα της συμμετοχής μου στο GNTM. Ήταν τέλεια. Δεν ξέρω ποιος με επέλεξε για να είμαι στο GNTM, εγώ απλώς πάω όπου είναι να πάω και κάνω αυτό που πρέπει. Από εμένα θα δείτε να βοηθάω τα κορίτσια να κάνουν τις φωτογραφήσεις.

Είδα το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή που γέλαγε. Δεν με πειράζει. Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο καθένας έχει τη δική του γνώμη και ότι κάνω καλή δουλειά. Δεν επικοινώνησε μαζί μου. Δεν ξέρω τη Σοφία αλλά την είδα στο GNTM και έχω να πω ότι τα πήγε πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Λίγα λόγια για τη Μαίρη Βιτινάρος

H Μαίρη Βιτινάρος είναι Ελληνίδα της Αυστραλίας τρίτης γενιάς, αφού οι πρώτοι συγγενείς της που πήγαν μετανάστες εκεί, ήταν οι παππούδες της.

Δεν είναι τυχαία στο χώρο της μόδας, αφού είναι μοντέλο με μεγάλο βιογραφικό στον χώρο του ειδικά σε ό, τι αφορά μαγιό και εσώρουχα.

Άλλωστε η ίδια θεωρείται δικαίως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο συγκεκριμένο είδος. Το μεγάλο της όνειρό είναι να γίνει ένας από τους Άγγελους της Victoria’s Secret.

Μαίρη Βιτίναρος Σοφία Χατζηπαντελή

Δεν είναι τυχαίο ότι διάσημοι οίκοι, όπως ο Versace και fashion brands, όπως το Ellipse Lingerie, την έχουν επιλέξει για το λανσάρισμα των συλλογών τους με μαγιό και εσώρουχα.

Είναι γεννημένη στην Αυστραλία είναι Ελληνίδα τρίτης γενιάς, 29 ετών, με ύψος 1.80εκ και υπέροχες αναλογίες.

Μαίρη Βιτίναρος κριτική επιτροπήΜαίρη Βιτίναρος GNTM 5

Πηγή: Α

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του GNTM 5 - Το απολαυστικό τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά με την Μαίρη Βιτινάρος στη Μύκονο

GNTM 5: «Η Καγιά κάθε χρόνο ψάχνει για σάκο του μποξ» - Οι χρήστες του twitter μίλησαν για το reality μόδας