Από Ελένη Μήτση

Η άφιξη της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 φαίνεται, πως έχει ανανεώσει την ομάδα στο σύνολό της, με τον Γιώργο Λιάγκα να απολαμβάνει από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσθήκη του νέου μέλους.

Μάλιστα την Δευτέρα 17/10 με το ξεκίνημα της εβδομάδας, ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό και μάλιστα έδειξε, πως αισθάνεται ότι τον κακολογούν και γι αυτό έρχεται συνεχώς αντιμέτωπος με αλλαγές και εκπλήξεις.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τη Μαρία Κορινθίου

«Έλα να σου δώσω ένα φιλί και μία αγκαλιά! Τι γίνεται; Όλα καλά; Να σκάσουν οι εχθροί μας! Θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει η Μαρία εδώ… Δεύτερη εβδομάδα! Τικ! Θα μακροημερεύσει η Μαρία».

«Λιτσάκι μου αγαπημένο! Χίλια συγγνώμη αλλά η Μαρία είναι εδώ η καινούρια! Εσύ θα μας φας όλους εδώ… Αλήθεια είναι! Η πιο παλιά όλων μας είναι η Λίτσα Πατέρα».

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για την αντικατάσταση της Δούκισσας Νομικού

Μία εβδομάδα μετά την πρώτη εμφάνισή της στο Πρωινό, η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και απάντησε σε όσους λένε πώς πήρε τη θέση της Δούκισσας Νομικού στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ήμουν επιλογή του Γιώργου Λιάγκα, είναι πολύ ωραίο να δουλεύουμε μαζί. Ένας λόγος που δέχτηκα να είμαι στο Πρωινό ήταν ο Γιώργος. Ήξερα εξαρχής τον χώρο και τον χρόνο μου στην εκπομπή. Δεν έχω μιλήσει με τη Δούκισσα. Τι συμφωνίες είχε με τον Γιώργο και το κανάλι, εγώ δεν μπορώ να τα ξέρω.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία τι έγινε. Εμένα μου έγινε μια πρόταση, καθίσαμε και τη σκεφτήκαμε, τα βρήκαμε και όλα καλά. Εγώ προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν, υπάρχει χώρος για όλους. Την αγαπάω την Φαίη Σκορδά, τη σέβομαι και τη θαυμάζω. Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σας ακούω να λέτε μαλ***ες...» - Οργισμένος στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας

«Κάνει άλλου είδους εκπομπή...» - Η συζήτηση στο Πρωινό που προκάλεσε την παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη