Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού (15/10) live του J2US (δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του), η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί.

Τα σχόλια της Ναταλί Κάκκαβα για τις αρνητικές κριτικές

«Ο Γρηγόρης κι η οικογένειά μου είναι πάντοτε δίπλα μου κάθε στιγμή και κάθε λεπτό. Ειδικά όταν νιώθουν ότι τους έχω ανάγκη. Παιδιά είμαστε βαρετοί, μονότονοι και θέλουμε να περνάμε μαζί χρόνο. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα μαζί και να περνάμε το χρόνο μας. Μας αρέσει να κάνουμε πράγματα ταυτόχρονα. Μπορεί να είναι βαρετό για κάποιους, εμάς όμως μας γεμίζει.

Με στενοχωρούν τα αρνητικά σχόλια ως εκεί. Δεν είμαι από ατσάλι. Όταν ακούω κάτι αρνητικό, προφανώς και στενοχωριέμαι και με επηρεάζουν. Γιατί να μην απαντήσω; Αυτό έχω να πω», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα.

«Λυπάμαι ντροπή...» - Η Νάταλι Κάκκαβα ''έστησε'' στον τοίχο το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού

Ο κακός χαμός βλέπουμε να έχει δημιουργηθεί τελευταία μεταξύ της Ναταλίας Γερμανού και την Νάταλι Κάκκαβα, με τη δεύτερη να στέκεται σε ένα κουίζ, που έκανε η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται την Κυραική 25/9 και από ότι φαίνεται αισθάνθηκε, πως πήγαινε σε εκείνη.

Το όνομα της δεν αναφέρθηκε, αλλά επειδή εκείνη προσβλήθηκε έτρεξε να κάνει ένα tweet θίγοντας την κατάσταση. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές, που έχουμε δει την Νάταλι να σχολιάζει ό,τι την ενοχλεί με καυστικό τρόπο (δείτε εδώ τα καρφιά της για τον ΣΚΑΪ) και έτσι και έκανε για άλλη μια φορά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι πολύ φορτισμένη και στενοχωριέμαι...» - Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα για τα σχόλια που δέχεται

«Άθλος για τον ΣΚΑΪ...» - Το ειρωνικό σχόλιο της Ναταλί Κάκκαβα για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά