Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα live του J2US ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/10), με τον Νίκο Κοκλώνη και τα ζευγάρια να κάνουν χαμό πάνω στη σκηνή. Μάλιστα χθες παρακολουθήσαμε και την πρώτη αποχώρηση της χρονιάς.

Τι είδαμε χθες (15/10) στο J2US

Εμφανίστηκε μέσα σε ένα γιγάντιο κάστρο και προκάλεσε "χαμό" ο Κοκλώνης

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε στο πλατό μέσα σε ένα γιγάντιο κάστρο όπου πλαισιωνόταν από χορευτές και χάρισε ένα απολαυστικό θέαμα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει στους τηλεθεατές πως στο δεύτερο live θα τραγουδήσει αρκετά χαρίζοντας κέφι σε όσους το παρακολουθούν.

Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Νικολάου με Πορφυράκη; - Οι αινιγματικές δηλώσεις τους

Στην σκηνή ανέβηκαν ο Βασίλης Πορφυράκης με την Ματίνα Νικολάου όπου είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Μετά το τέλος του act τους ο παρουσιαστής δεν δίστασε να τους "πειράξει" λίγο καιώς ρώτησε χαρακτηριστικά τον λόγο που οι δυο τους δεν έχουν παντρευτεί ακόμη. Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου αρκεστηκα να πει «Εγώ πρέπει πρώτα να παντρέψω την Βάνια και μετά θα παντρευτώ εγώ. Πρέπει πρώτα να πάρει σειρά η Βάνια». Από την άλλη, ο Βασίλης Πορφυράκης ανέφερε: «Είναι μικρή ακόμα».

Μπήκαν στο 2ο live και είναι πλέον φαβορί - Το νέο ζευγάρι στο J2US που έβαλε "φωτιά" στο πλατό

Φυσικά, οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως το 2ο live του μουσικού show καθώς ήθελαν να δουν ποιο ζευγάρι θα έκανε την επική "εισβολή". Ο λόγος φυσικά για τον Ιωάννη Μελισσανίδη και την Μελίνα Μακρή, όπως σας είχαμε αποκαλύψει.

Όπως παρακολουθήσαμε ο ανταγωνισμός είναι 100% μεγάλος μιας και τα έδωσαν όλα για όλα στην σκηνή με αποτέλεσμα η κριτική επιτροπή να τους αποθεώσει για τα καλά με το act τους. Όπως φάνηκε, θα μπορούσαν να θεωρηθούν το φαβορί του show.

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Ο λόγος για την Σοφία Αρβανίτη και τον Γιάννη Κατινάκη που είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχωρεί από το φετινό J2US.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αν θέλετε εσείς να το συνεχίσετε...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη για την φημολογούμενη "ρήξη" με την Παναγιώταρου

Πολλοί το είδαν λίγοι το παρατήρησαν: Τι συνέβη με Σίσσυ Χρηστίδου, Νίκο Κοκλώνη, Mega, ALPHA και J2us