Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να απαντήσει σε όλους αυτούς που έχουν ανά καιρούς σχολιάσει αρνητικά τη θέση της στην τηλεόραση και την παρουσία της στο πλευρό του συζύγου της, Γρηγόρη Γκουντάρα.

Την ώρα που τόσο το δικό της τηλεοπτικό μέλλον όσο και του συζύγου της βρίσκεται στο επίκεντρο, η ίδια ξεκαθάρισε πως δε θα δεχθεί αρνητικά σχόλια και πως ό, τι έχει κάνει μέχρι στιγμής στον χώρο, το έχει κάνει με την αξία της.

Η οργισμένη ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα

«Βαρέθηκα να ακούω από συγκεκριμένους ανθρώπους από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πως ο Γρηγόρης με πήρε μαζί του στην εκπομπή (αν είναι δυνατό) για να αποφύγει δήθεν τη δικιά μου κρεβατομουρμούρα.. Να ενημερώσω τους συγκεκριμένους πως:

1ον δεν είμαι αντικείμενο για να με παίρνει μαζί του κανένας, 2ον είναι άκρως προσβλητικό για μια γυναίκα το 2022 να ακούγεται πως κάνει κρεβατομουρμούρα στον σύζυγο της για να της δίνει δουλειά, 3ον έχω το απόλυτο δικαίωμα στην εργασία όπως κάνω με αξιοπρέπεια τα τελευταία 20 χρόνια σε πολλούς τομείς, 4ον φτάνει πια με τέτοιου είδους προσβλητικά και άκρως σεξιστικά σχόλια..

Να υπενθυμίσω πως η πρόταση να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά με το Γρηγόρη ήταν ιδέα του @themismallis και αφορούσε στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen.. Είμαι πολύ φορτισμένη και στενοχωριέμαι με την κακία αυτών των ανθρώπων.. Με την ευχή αυτά τα σχόλια να μην ξανα ακουστούν στο μέλλον για καμιά γυναίκα», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ναταλί Κάκκαβα αρνητικά σχόλια

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξεκαθαρίζει τα πράγματα στον αέρα της εκπομπής Όλα Γκουντ

Η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Δημήτρη Σταρόβα στον «αέρα» του Όλα Γκουντ. Η γνωστή δημοσιογράφος, το όνομα της οποίας ακούστηκε έντονα το προηγούμενο διάστημα στα σενάρια που ήθελαν τη Φαίη Σκορδά με ξεχωριστή εκπομπή στον ΑΝΤ1, σημείωσε πως δίπλα στους παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ νιώθει τιμή.

«Είμαστε άνθρωποι που αγαπιόμαστε κι επειδή εμένα δεν μου αρέσει να τουιτάρω θέλω να πω κάτι και να το κλείσουμε εδώ. Οι δικοί μου οι συνεργάτες, όχι μόνο ποτέ δεν με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, όχι δεν με έχουν εκθέσει στιγμή μέχρι τον Ιούνιο του 2022, είμαι ευτυχής, νιώθω μεγάλη τιμή και πολύ χαρούμενη που έχω δίπλα μου αυτούς τους ανθρώπους. Μην κάνουμε τέτοια πράγματα. Με προστατεύουν, με αγαπάνε και ποτέ μα ποτέ, δεν έχω έρθει δευτερόλεπτο σε δύσκολη θέση» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας την ευχαρίστησε για τα λόγια της, με τη δημοσιογράφο να προσθέτει πως «τα θέματα έξω από εμάς και από τα τηλεοπτικά πάνελ είναι πολύ σοβαρά. Καλό είναι τουλάχιστον να προστατεύουμε τον χαρακτήρα και την αξιοπιστία και το ήθος μας. Εγώ μαζί σας νιώθω μεγάλη τιμή και νιώθω πολύ καλά ως γυναίκα, ως συνεργάτιδα και ως δημοσιογράφος. Δεν θέλω υπονοούμενα για τους συνεργάτες μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Θέλουν να την κάνουν Μενεγάκη Νο2 - Για ποια παρουσιάστρια δίνουν πολλά λεφτά στο Mega

Πασίγνωστη και κούκλα ηθοποιός - Το πρόσωπο που εξετάζει ο ΣΚΑΪ για το Σαββατοκύριακο