Από Ελένη Μήτση

Η Νάταλι Κάκκαβα φαίνεται, πως κοιτάει συνεχώς τα νούμερα τηλεθέασης ακόμα και αν είναι εκτός η ίδια φέτος από το γυαλί. Της αρκεί και μόνο, που ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας βρίσκεται στο πάνελ του Super Kατερίνα, σημειώνοντας επιτυχία.

Δεν της φτάνουν όμως τα καλά νούμερα του Alpha, καθώς σχολιάζει αρκετά έντονα την παρουσία του ΣΚΑΪ στην πρωινή ζώνη. Η περσινή συνεργασία της με το κανάλι δεν της άφησε την καλύτερη εντύπωση και για αυτό ξανά σχολίασε την ανοδική πορεία του Super Κατερίνα την Τετάρτη 14/9 στο twitter.

Τα tweets της Νάταλι Κάκκαβα για την τηλεθέαση του ΣΚΑΪ και του Alpha

Κάκκαβα - tweets

Γιατί ξεπέρασε σε νούμερα μέχρι και την Καινούργιου η Σκορδά στην πρεμιέρα της

Ο ΣΚΑΙ φέτος τόλμησε και... από μια πρώτη γεύση που πήραμε με βάση τα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης, κέρδισε - μέχρι στιγμής, τώρα το πως θα πάει στη συνέχεια κανείς δεν ξέρει - αφού για πρώτη φορά αποφάσισε να τοποθετήσει στην πρωινή του ζώνη ένα καθαρά ψυχαγωγικό πρόγραμμα: αυτό της Φαίης Σκορδά, εν ονόματι το "Πρωινό μας".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr οι ιθύνοντες του σταθμού δεν περίμεναν την τόσο μεγάλη επιτυχία, αυτή του 17,7% στο δυναμικό κοινό. Το 12 άντε 14 τους φαινόταν ιδανικό για να εισβάλλουν αξιοπρεπώς σε... ξένα λημέρια αλλά η Φαίη έκανε την διαφορά και έριξε μέχρι και την βασίλισσα - έως τώρα - της ζώνης που δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Καινούργιου με το Super Κατερίνα στον ALPHA.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την στιγμή που είπε το πρώτο καλημέρα η Φαίη στον ΣΚΑΙ τα τέταρτα έφτασαν στον Θεό (21,0-18,7-17,1-18,2-15,9-14,7-18,2-14,8-22,7-15,7-11,5) και καμία εκπομπή που βρισκόταν απέναντί της δεν μπόρεσε να τα ξεπεράσει. Αντιθέτως κάποιοι έκαναν και μονοψήφια.

Μα φυσικά το Tv-24.gr! Αρχικά, από μόνο του έχει μια δύναμη το γεγονός πως ο ΣΚΑΙ έβαλε στην πρώτη του προσπάθεια ψυχαγωγίας στην πρωινή ζώνη την Φαίη Σκορδά, μια παρουσιάστρια που έχει γράψει πολλά χρόνια επιτυχημένης καριέρας από πίσω της σε αυτό που κάνει και αγαπά και που το όνομά της φιγουράρει συχνά πυκνά σε εφημερίδες και περιοδικά.

Κατά δεύτερον, κάτι που βοήθησε στην τεράστια χθεσινή επιτυχία της Φαίης είναι το lead in που πήρε από την εκπομπή Σήμερα, που έφτανε το 21 και κατά τρίτον και κυριότερο, επιτέλους βρέθηκε μια πρωινή εκπομπή που δίνει στον τηλεθεατή αυτό που θέλει: καθαρή ψυχαγωγία, κέφι και διασκέδαση και όχι θέματα που σου μαυρίζουν την ψυχή και σε μιζεριάζουν!

Το αν θα συνεχιστεί η επιτυχία αυτή ο χρόνος θα το δείξει... Εδώ θα είμαστε να τα δούμε και να τα γράψουμε όλα, αλλά το μόνο σίγουρο για σήμερα είναι πως στο κανάλι του Φαλήρου η επιτυχία αυτή θα συζητιέται μέχρι το βράδυ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φέτος θα παίξει σε μεγάλη σειρά του Alpha - Έτσι είναι σήμερα ο Πλαπούτας από τη σειρά ''Της Ελλάδος τα παιδιά''

Φεύγει για ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε - Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού