Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μαρία Ιωαννίδου, ήταν ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, την Τρίτη 27/9, πέρα από την Ραμόνα Βλαντή, και η ίδια θέλησε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό και την κόρη του, Ναταλία.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας της, καθώς είχε καρκίνο στον μαστό. Η ηθοποιός επιθυμούσε να πραγματοποιήσει μαστεκτομή, ωστόσο είχε τονίσει στον γιατρό της να μην της αφαιρέσει το στήθος αν δεν βρει όγκο.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Ιωαννίδου για την σχέση της με την Ναταλία Γερμανού

«Σας αρέσω δεν σας αρέσω, είμαι έπος! Αισθάνομαι λίγο Τσέχωφ, λίγο Ντοστογιέφσκι, λίγο Καβάφης με την αυτοβιογραφία μου. Αστειεύομαι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε μιλώντας για την παρουσιάστρια: «Η Ναταλία είναι λίγο μοναχικό άτομο από επιλογή και δεν βρισκόμαστε συχνά. Δεν θέλω να της το χαλάσω! Είμαι σίγουρη ότι ενδιαφέρεται. Όταν είχα τον καρκίνο συνέχεια με έπαιρνε τηλέφωνο, δεν πέρασε όμως μία φορά να με δει. Την αγαπώ αλλά δεν έχουμε στενή επαφή που αν μου τύχει κάποιο πρόβλημα, θα την πάρω να της το καταθέσω».

«Έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό, πέτυχε και μετά πέθανε. Ο Θεός με τιμώρησε… Μου είπε “σκότωσες τόσα παιδιά, δεν θα έχεις παιδί εσύ”. Απέβαλα πάνω στην σκηνή ενώ χόρευα», κατέληξε.

Άλλη μία γυναίκα που "έστησε στον τοίχο" της παρουσιάστρια είναι η Ναταλί Κάκκαβα

Ο κακός χαμός βλέπουμε να έχει δημιουργηθεί τελευταία μεταξύ της Ναταλίας Γερμανού και την Νάταλι Κάκκαβα, με τη δεύτερη να στέκεται σε ένα κουίζ, που έκανε η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται την Κυραική 25/9 και από ότι φαίνεται αισθάνθηκε, πως πήγαινε σε εκείνη.

Το όνομα της δεν αναφέρθηκε, αλλά επειδή εκείνη προσβλήθηκε έτρεξε να κάνει ένα tweet θίγοντας την κατάσταση. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές, που έχουμε δει την Νάταλι να σχολιάζει ό,τι την ενοχλεί με καυστικό τρόπο (δείτε εδώ τα καρφιά της για τον ΣΚΑΪ) και έτσι και έκανε για άλλη μια φορά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήξερε που πήγαινε!» - "Καταπέλτης" η Ναταλία Γερμανού για το "θρίλερ" με την Δούκισσα Νομικού

«Δεν θα έκανα ποτέ ερώτηση...» - Αμήχανη η Ναταλία Γερμανού με την καλεσμένη της