Από TV24 Team

Πρώτο θέμα συζήτησης από το πρωί του Σαββάτου 1/10 σε όλες τις εκπομπές. Ο θάνατος του Σταμάτη Κόκοτα δεν έμεινε ασχολίαστος κι από τη Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται.

Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ενώ υποδέχτηκε και τηλεφωνικά και τον δημοσιογράφο και προσωπικό φίλο του Σταμάτη Κόκοτα Γιώργο Λιάνη.

«Πάλευε αρκετά χρόνια με τον καρκίνο. Είχε ζήσει μια γεμάτη ζωή, ένας χορτασμένος άνθρωπος που γνώρισε και την επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική ευτυχία. Ήταν ευλογημένος» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Σαν δυο σταγόνες νερό - Φωτογραφίες από τον γιο του Σταμάτη Κόκοτα από τον πρώτο του γάμο

Ο Σταμάτης Κόκοτας έκανε δυο γάμους και απέκτησε τρία παιδιά. Ερωτεύτηκε πολύ και το έζησε σε όλο του το μεγαλείο. «Ο έρωτας είναι μια ψυχική διαύγεια. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις καθαρό πνεύμα. Θόλωμα έχεις όταν έχεις μπερδέματα», έχει πει.

Στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή είχε την οικογένεια του. Έχει αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη από τον πρώτο του γάμο, και μια κόρη από τον δεύτερο του γάμου που με την γυναίκα του ήταν μαζί μέχρι τέλους.

Ο γιος του Δημήτρης ήταν πάντα στο πλευρό του, ενώ μαζί είχαν πραγματοποιήσει και αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

«Στον γιο μου, τον Δημήτρη, άρεσε πολύ το τραγούδι και παρά τις φωνές τις δικές μου, το ακολούθησε. Δεν ξέρω… κάτι άλλο ήθελα γι’ αυτόν. Αλλά το αγαπούσε πάρα πολύ. Εγώ προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι είναι δύσκολο πράγμα, κοίτα να κάνεις κάτι άλλο, κι αυτός πήγε και πήρε και κιθάρα κι άρχισε και μελετούσε. Σήμερα έχει γίνει ένας καλλιτέχνης που δεν το περίμενα ούτε εγώ. Έχει πολλά αβαντάζ και δεν νομίζω ότι με χρειάζεται για να τον συμβουλεύω. Είναι μεγάλο ταλέντο ο Δημήτρης» είχε πει πριν από μερικά χρόνια ο Σταμάτης Κόκοτας.

γιος του Σταμάτη Κόκοτα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θα αποκαλυφθούν αλήθειες επιτέλους: Αυτός είναι ο σημερινός 1/10 καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού

«Ας μπαίνουν υπότιτλοι, χάνω πολλά!» - Το "παράπονο" της Ναταλίας Γερμανού από το GNTM 5