Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες μέρες μετά την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη στη Βενετία (δείτε εδώ τη φωτογραφία με το μονόπετρο), ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψε στο Χαμογέλα και Πάλι και οι συνεργάτες του, του ευχήθηκαν για τα ευχάριστα.

Ο παρουσιαστής ήρθε σε μεγάλη αμηχανία και τόνισε πως σε μία μέρα σαν αυτή με τόσο σημαντικά θέματα στην επικαιρότητα, δε θα έπρεπε να ασχολούνται κανονικά με την πρόταση που έκανε στην καλή του.

Οι ευχές και τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον αρραβώνα του με την Ιωάννα Τούνη

«Παιδιά δεν είπαμε συγχαρητήρια στον Δημήτρη», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντάει: «Παιδιά να σας πω κάτι; Δεν γίνεται με τόσο σημαντικά θέματα, με αυτό που είχατε στην αρχή…Ευχαριστώ πάντως παιδιά, να είστε καλά για τις ευχές σας εύχομαι να πραγματοποιηθούν. Και στα δικά σας»

«Με άδεια χέρια ήρθες βέβαια από τη Βενετία», πρόσθεσε ο Παύλος με την Σίσσυ Χρηστίδου να παίρνει τον λόγο γελώντας και να του απαντάει «Δεν κερνάμε αν κάνουμε στην πρόταση γάμου».

Το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη για τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/9) η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στις σχέσεις της με τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ ποια είναι η πεθερά της).

«Οι φίλες μου είναι όλες στην ηλικία μου και καμία δεν έχει μωράκι, οπότε είναι σε φάση: «Αχ το μωρό της παρέας, τι θα το κάνουμε, πώς θα του συμπεριφερόμαστε». Θα έχω σίγουρα βοήθεια όταν θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα είναι το πρόβλημα. Η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα, οι πατεράδες μας δεν υπάρχουν.

Είναι πολύ γλυκιά κυρία η μαμά του Δημήτρη, την έχω γνωρίσει, το καλοκαίρι περάσαμε κάποιες μέρες. Δεν ξέρω αν θέλω να έρθει να μας βοηθήσει τον πρώτο καιρό. Ακούς από τριγύρω «Μην μπλεχτεί στα πόδια του ζευγαριού ο γονέας». Δηλαδή να έρχεται όσες φορές θέλει, να πίνουμε καφέ, να την φιλοξενήσουμε αλλά να μείνουμε οι τρεις μας μαζί δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εμένα δε με πιστεύουν...» - Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βάζει την Ιωάννα Τούνη να επιβεβαιώσει πως δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

«Νιώθω συνέχεια ζαλάδες, αναγούλες...» - Η αγανάκτηση της Ιωάννας Τούνη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της