Από Ελένη Μήτση

Μια ιδιαίτερη περίοδο βιώνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία πήρε την απόφαση μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου να γίνουν γονείς φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Η μεγάλη αλήθεια είναι ωστόσο, πως η influencer δεν έχει την καλύτερη εγκυμοσύνη με τους πρώτους μήνες να παραμένει στο σπίτι της, χωρίς να τρώει πολλά πολλά. Η συνέχει δυστυχώς και τώρα, που μπαίνει στο 6ο μήνα της είναι αντίστοιχη και αυτό το έκανε γνωστό μέσα από ένα Insta story την Παρασκευή 16/9.

Οι δύσκολη εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

«Γενικά αυτός που έβγαλε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο υπέροχη περίοδος της γυναίκας σίγουρα ήταν άντρας και δεν είχε ιδέα».

«Νιώθω συνέχεια ζαλάδες, αναγούλες, κάνω εμετούς, έχω μόνιμη κόπωση και υπολειτουργώ πλήρως σε οτιδήποτε θέλω να κάνω. Δεν μιλάω καν για τις ορμόνες, την ψυχολογία και το άγχος του να αλλάζει τόσο γρήγορα το σώμα και με τόσο περίεργο τρόπο».

Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της με την μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/9) η Ιωάννα Τούνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στις σχέσεις της με τη μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ ποια είναι η πεθερά της).

Αφορμή για το σχόλιό της ήταν η ερώτηση που της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το αν θα ήθελε να έχει την πεθερά της στο σπίτι της τον πρώτο καιρό για να τη βοηθήσει με το μωρό.

Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε πως η μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι μία πολύ γλυκιά γυναίκα αλλά δε θεωρεί σωστό το να μείνει μαζί με το ζευγάρι.

«Οι φίλες μου είναι όλες στην ηλικία μου και καμία δεν έχει μωράκι, οπότε είναι σε φάση: «Αχ το μωρό της παρέας, τι θα το κάνουμε, πώς θα του συμπεριφερόμαστε». Θα έχω σίγουρα βοήθεια όταν θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα είναι το πρόβλημα. Η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα, οι πατεράδες μας δεν υπάρχουν.

Είναι πολύ γλυκιά κυρία η μαμά του Δημήτρη, την έχω γνωρίσει, το καλοκαίρι περάσαμε κάποιες μέρες. Δεν ξέρω αν θέλω να έρθει να μας βοηθήσει τον πρώτο καιρό. Ακούς από τριγύρω «Μην μπλεχτεί στα πόδια του ζευγαριού ο γονέας». Δηλαδή να έρχεται όσες φορές θέλει, να πίνουμε καφέ, να την φιλοξενήσουμε αλλά να μείνουμε οι τρεις μας μαζί δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πώς πρέπει να πενθήσει δηλαδή;» - Ξέσπασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τα σχόλια που δέχτηκε η Τούνη

«Ένα παιδί γρήγορα...» - Οι ευχές της Καινούργιου για τα γενέθλια του Αλεξάνδρου και το υπονοούμενο για την Τούνη