Από Ελένη Μήτση

Η είδηση πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας έχει κατακλίσει τα μέσα από την Κυριακή 25/9 με το ίδιο το μοντέλο να διαψεύδει την είδηση, που κυκλοφόρησε αρχικά από site και στη συνέχεια από εκπομπές.

Η αλήθεια έχει αποκατασταθεί, ωστόσο η Δήμητρα αισθάνεται πως έχει υποστεί ηθική βλάβη και κυρίως έρχεται αντιμέτωπη με αυτούς του λίγους, που εξακολουθούν να πιστεύουν την παραπληροφόρηση. Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής η ίδια έκανε ένα story στο instgram με την Ιωάννα Τούνη θέλοντας έτσι να επιβεβαιώσει πως είναι καλά.

Με την Ιωάννα, όπως είδαμε η Αλεξανδράκη μιλάει με τον σύντροφό της (Δημήτρης Αλεξάνδρου) όμως έχει προκληθεί μεγάλη παρεξήγηση...

Το όλο νόημα σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην Ιωάννα Τούνη

«Αυτό το κορίτσι ειλικρινά δεν το λυπάστε; Να παρατάει τις διακοπές του, να την αγχώνετε στην κατάστασή της; Να τους κουβαλάτε εδώ και να κάνετε αυτά τα πράγματα;

Ντροπή! Ιωάννα μου είμαι εντάξει, τουλάχιστον επιβεβαίωσε το εσύ γιατί εμένα δε με πιστεύουν. «Αυτή δε τη λυπάστε; Ήρθε και με βρίζει και μου λέει ότι της χάλασα τις διακοπές».

Το ντοκουμέντο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη Θεσσαλονίκη

Το όνομα της Δήμητρας Αλεξανδράκη συνδέθηκε την Κυριακή 25/9 με μια λανθασμένη είδηση σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας, που δεν έκανε ποτέ το μοντέλο.

Το θέμα ωστόσο πήρε εκτάσεις με το μοντέλο να βάζει πλέον τον δικηγόρο της να διαχειριστεί το όλο θέμα. Πιο αναλυτικά τη Δευτέρα 26/9 μέσα από το Πρωινό έγινε γνωστή η διαδικασία, που ακολούθησε η γυναίκα το βράδυ εκείνο ενώ διέμενε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια διέρρευσε βίντεο από το δωμάτιο, της οποίο δεν πρόδιδε τίποτα από όσα καταλογίστηκαν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι τόσο δυνατή που...» - Το όλο νόημα μήνυμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά το σάλο με τις φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας

«Οι υποτιθέμενοι φίλοι μου...» - Τα ''καρφιά'' της Δήμητρας Αλεξανδράκη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου