Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες ώρες μετά την πρώτη της εμφάνιση στο Πρωινό (δείτε εδώ το βίντεο), η Μαρία Κορινθίου θέλησε να μοιραστεί δύο σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Η ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένη για το νέο της αυτό βήμα, ενώ στην ανάρτησή της μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαρουσιαστή της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Με το αγόρι μου το καινούργιο, το καλό, το έγκριτο, το πρωινό, το διδυμάκι! Αισθάνομαι υπέροχα που με έχει αγκαλιά και με κρατάει από το χέρι!!!! @gliagas

Καλή μας αρχή γεμάτη φως και τεράστια αληθινά χαμόγελα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.

Λιάγκα Κορινθίου Πρωινό

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τη Μαρία Κορινθίου

Αφορμή για τα σχόλιά της για τη Μαρία Κορινθίου στάθηκε μία συνέντευξη της Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία μίλησε για τις γυναίκες που επιλέγουν να κυκλοφορούν χωρίς μακιγιάζ.

Μία από τις γυναίκες αυτές είναι και η Μαρία Κορινθίου, η οποία έκανε πρεμιέρα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Κάπως έτσι λοιπόν, η Φαίη Σκορδά έστειλε τις ευχές της στην ηθοποιό.

«Μένω στο ότι βγαίνει αυτή η γυναίκα χωρίς ίχνος μακιγιάζ, χωρίς να τη νοιάζει. Μου αρέσει τόσο πολύ, το βρίσκω τόσο μοντέρνο, τόσο σύγχρονο, τόσο κανονικό γιατί έχουμε συνηθίσει τους ανθρώπους που είναι κομμάτι της τηλεόρασης, είτε συμμετέχουν σε ένα project, είτε είναι η παρουσιαστές, είτε είναι καλλιτέχνες για να κάνουν δηλώσεις είναι όλοι υπερπαραγωγή.

Πόσο μου αρέσει που βγαίνει κανονική και δεν τη νοιάζει καθόλου. Και για την Καγιά το λέω που το κάνει. Πάντα το λέω και μου αρέσει. Όπως το λέω και για την Μαρία Κορινθίου που δίνει συνεντεύξεις έτσι χωρίς μακιγιάζ. Το εντοπίζω, το αναδεικνύω και το υπογραμμίζω γιατί είναι ένα ωραίο παράδειγμα. Αυτό μου ήρθε, αυτό είπα. Καλή επιτυχία», είπε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το ήξερε αλλά δεν το έλεγε - Η ατάκα του Γιάννη Αϊβάζη για την Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό

«Το κάνω επειδή...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τη συμμετοχή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1