Από Πέννυ Μαστοράκου

Όπως ήταν φυσιολογικό, και ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την Δευτέρα 10/10 την είσοδο της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό (δείτε εδώ πως την υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας) και παρουσιάζοντας ένα μικρό απόσπασμα από την εμφάνισή της, θέλησε να πει δύο λόγια, και να αναφερθεί και στην Δούκισσα Νομικού, την οποία αντικατέστησε.

Το όλο νόημα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά

«Παιδιά τι ωραία, εμένα μου αρέσει πολύ η Μαρία Κορινθίου, απλά δεν χρειάζεται να κάνουμε τόσα πολλά πάντως, μη λέμε πολλά λόγια. Και για τη Δούκισσα δεν είχε πει τα καλύτερα; Δεν θυμάμαι, δεν το είχα δει, να είναι καλά! Μπράβο Μαρία μου, καλή αρχή» είπε ο Νίκος Μουτσινάς στέλνοντας παράλληλα και τις ευχές του.

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για την επικοινωνία της με την Δούκισσα Νομικού

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα εντόπισε την Μαρία Κορινθίου λίγο μετά την πρεμιέρα της στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Ο σύζυγός της, φυσικά, την υποστηρίζει σε ότι κι αν κάνει και θεωρεί πως φέτος θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για εκείνη. Όσον αφορά, όμως, την επικοινωνία της με την Δούκισσα Νομικού, την οποία αντικαθιστά, η ίδια εξήγησε πως δεν έχουν μιλήσει, αν και θεωρεί ότι αυτό θα ήταν το σωστό.

«Την απόφαση να είμαι στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την πήρα μέσα σε δύο μέρες. Ήταν όλα πάρα πολύ γρήγορα, αλλά όλα πάρα πολύ ενστικτωδώς. Η δική μου προτεραιότητα είναι η ενέργεια και το να αισθάνομαι ότι θα ξέρω ότι θα περάσω καλά και ότι με θαυμάζουν και με αγαπάνε», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ, ο Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε: «Φέτος είναι η χρονιά της Μαρίας μου, σίγουρα, όπως είναι κάθε χρόνο, όλα αυτά τα χρόνια. Η συμβουλή που της έδωσα ήταν να είναι ο εαυτός της. Ο κόσμος τη Μαρία την αγαπάει γιατί είναι ο εαυτός της, γιατί είναι καλό παιδί, ένα ταλαντούχο παιδί».

Για τη Δούκισσα Νομικού, η ηθοποιός επισήμανε: «Όχι, δεν έχω μιλήσει με το κορίτσι. Θα έπρεπε, βέβαια».

Μαρία Κορινθίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μένω στο ότι...» - Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την παρουσία της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό

«Το κάνω επειδή...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τη συμμετοχή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1