Από TV24 Team

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 3/10 στην εκπομπή Πρωινό μας με πρωταγωνίστρια της ίδια την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά. Η Φαίη δίνει δώρο σε έναν τυχερό της εκπομπής της ένα ολοκαίνουργιο αμάξι.

Στην προσπάθειά της να το προμοτάρει αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα. Στην αρχή δεν ήξερε από που ανοίγει ενώ μετά, όταν το άνοιξε και μπήκε μέσα συνέβησαν τα χειρότερα...

Η Φαίη Σκορδά κλείστηκε στο αυτοκίνητο που έδινε δώρο στο Πρωινό μας

Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να βγει, άρχισε να φωνάζει και να γελάει παράλληλα: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία! Πώς βγαίνω από ‘δω; Έχω κλειστοφοβία, βγάλτε με» (δείτε εδώ τι άλλο φοβάται η Φαίη).

Η Φαίη Σκορδά είπε, επίσης, αφού βγήκε από το αυτοκίνητο: «Αγχώθηκα, λέω θα πατήσω τίποτα και θα πουν ότι κατέστρεψα το αυτοκίνητο. Παναγία μου, παιδιά, δύσκολο πράγμα».

Έκτακτη μάζωξη στον ΣΚΑΪ - Οι αποφάσεις που πάρθηκαν για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την πτώση στα νούμερα

Η Φαίη Σκορδά και η εκπομπή Πρωινό Μας ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς τη σεζόν τους στο ΣΚΑΪ , ενώ φάνηκε από νωρίς πως η ομάδα που επέλεξε η έμπειρη παρουσιάστρια για το πλευρό της, ήταν η κατάλληλη για το νέο πρότζεκτ που θα αναλάμβανε μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.

Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν ωστόσο όταν άρχισαν να πέφτουν και τα νούμερα τηλεθέασης. Η πτώση δεν ήρθε από τη μία μέρα στην άλλη. Αρχικά το Πρωινό Μας βρέθηκε πίσω από το Super Κατερίνα, ενώ στη συνέχεια, το πέρασε και το Πρωινό, αν και αυτό έγινε μόνο για μία ή δύο μέρες.

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο το Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά έχει πέσει στα μονοψήφια, τα πρώτα μονοψήφια μάλιστα για τη φετινή σεζόν. Η πτώση αυτή στα νούμερα τηλεθέασης έχει προκαλέσει ανησυχία στο κανάλι του Φαλήρου, το οποίο αντιδρά άμεσα και δεν αφήνει τις αρνητικές καταστάσεις να διαιωνίζονται.

Κάπως έτσι, οι πρώτες αντιδράσεις άρχισαν να έρχονται από την αρχή της εβδομάδας, μέσα από ένα meeting που έγινε. Αρχικά οι ιθύνοντες του σταθμού στράφηκαν στη θεματολογία της εκπομπής, ωστόσο τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν ιδιαίτερα και έτσι προχώρησαν στην πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση.

Παρακολουθώντας λοιπόν κανείς την εκπομπή (22/9), και τον καυγά που είχαν on air η Φαίη Σκορδά και η Έλενα Χριστοπούλου για το GNTM, θα μπορούσε να σκεφτεί πως το κανάλι ίσως προσεγγίζει άλλους τρόπους για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Αυτό άλλωστε δεν είναι κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά. Θυμίζουμε πως και πέρυσι, ενώ όλα πήγαιναν άριστα στο Πρωινό ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μαζί με την πτώση στα νούμερα ήρθαν και οι πρώτοι καυγάδες. Μήπως λοιπόν το κανάλι του Φαλήρου ακολουθεί μία αντίστοιχη τακτική για την εκπομπή Πρωινό Μας, μόνο που στη θέση του Λιάγκα βλέπουμε τη Χριστοπούλου;

Φυσικά είναι νωρίς να κρίνει κανείς, και προφανώς το κανάλι δε βασίζεται σε αυτό το τέχνασμα για την άνοδο της τηλεθέασης. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες που έχει δίπλα της έχουν μεγάλη εμπειρία και μπορούν να διαχειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έχει να εμφανιστεί χρόνια σε εκπομπή - Η καλεσμένη της Φαίης Σκορδά που θα «σπάσει» τα κοντέρ της τηλεθέασης

«Μόνο κακό κάνετε...» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την εκπομπή Πρωινό Μας για Σκορδά, Χριστοπούλου και Γραμμέλη