Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με αλλαγές ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (12/10) η εκπομπή Πρωινό Μας της Φαίης Σκορδά, μιας και η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η Αφροδίτη Γραμμέλη θα απουσιάζει για σήμερα από το πάνελ λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η παρουσιάστρια έστειλε τα περαστικά της στην συνεργάτιδά της, ενώ εξήγησε πως για σήμερα, τη θέση της στο πλατό πήρε η Ελεάννα Τρυφίδου.

Η Φαίη Σκορδά για την απουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη από το Πρωινό Μας

«Να πούμε περαστικά στην Αφροδίτη μας, αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι σήμερα μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, ενώ πριν από μερικές μέρες, μία είδηση είχε κάνει την Αφροδίτη Γραμμέλη να «λυγίσει» στον αέρα της εκπομπής.

Τι αλλαγές ετοιμάζουν για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Αλλαγές έχουν ξεκινήσει να κάνουν στο Πρωινό μας, με σκοπό την βελτίωση της. Ήδη πήραν την απόφαση να μειώσουν τον χρόνο που θα βρίσκεται ένας συνεργάτης τους στον αέρα και έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν νέο πρόσωπο για να βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, πάρθηκε η απόφαση ο Άγγελος Βουράκης να βρίσκεται μόνο στο κοινωνικό κομμάτι και όχι στο σχολιαστικό του gossip μιας και αυτό του ταιριάζει περισσότερο, ενώ θα εμφανίζεται και στην εκπομπή Αταίριαστοι που προβάλλεται αμέσως μετά.

Έτσι, οι ιθύνοντες έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν για νέο πρόσωπο. Αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος που στη χθεσινή 11/10 εκπομπή είδαμε τον Έντουαρντ Στεργίου να βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (11/10): Ανατροπή στην πρωινή ζώνη με Λιάγκα, Σκορδά, Μπάρκα και Καινούργιου - Ποιος βγήκε πρώτος σε νούμερα

«Ντρέπομαι που τον προστατεύω!» - Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό