Από Πέννυ Μαστοράκου

Τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Μουτσινάς στις εκπομπές του, από το ξεκίνημα κιόλας αναφέρεται σε ότι τον απασχολεί. Πριν λίγες μέρες αναφέρθηκε στο τέλος του από την τηλεόραση (δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι δήλωσε), ενώ σήμερα Τρίτη 11/10 στο Καλό Μεσημεράκι, μίλησε στην έναρξη, για το συμβάν που έχει συγκλονίσει όλη την χώρα, αναφέροντας πως δεν θα έπρεπε καν να βγουν στον αέρα μέχρι να καταδικαστεί ο ένοχος.

Το όλο νόημα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή

«Κανονικά τώρα δεν έπρεπε να βγούμε. Για ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να μπει φυλακή αυτός ο κύριος που έκανε τα τέρατα, θα ασχολούμαστε εκεί. Είναι πάρα πολλά, είναι η επικαιρότητα πολύ δύσκολη. Εν πάση περιπτώσει, μην πάθετε τρέλα οι εκπομπές, υπάρχει αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, δίνοντας ένα μήνυμα και στις άλλες εκπομπές

Η επική ατάκα του με αφορμή τις δηλώσεις του Μάνεση

Το μεσημέρι της Δευτέρας 3/10 εκτός από τις πρωινές εκπομπές (δείτε εδώ την αντίδραση της Φαίης Σκορδά για το γεγονός) και ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι, δεν θα μπορούσε να αφήσει να πέσουν κάτω, οι δηλώσεις του Νίκου Μάνεση σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής θέλησε να στείλει και εκείνος το δικό του μήνυμα μαζί με χαιρετισμούς στον συνονόματο παρουσιαστή, με τον δικό του μοναδικό γεμάτο χιούμορ τρόπο.

«Τι είπε ο Νικόλαος Μάνεσης; Πολύ ωραία τα είπε. Αυτό τώρα είναι σημείο των χρόνων, των τελευταίων εννοώ. Συμβαίνει τώρα, τι να κάνουμε; Θα φύγει κι αυτός; Αν φύγουμε όλοι, ποιος θα μείνει; Η Ζέτα; Εξαιτίας της Ζέτας θα φύγουμε κάποιοι. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και τα φιλιά μου στην Πέπα το γουρουνάκι!» είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εξαιτίας της Ζέτας φεύγουμε όλοι!» - Σπόντα μεγατόνων από τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

«Είμαι πνιγμένος!» - Το τηλεφώνημα που "φρίκαρε" τον Νίκο Μουτσινά στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι