Από TV24 Team

Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς Maestro (δείτε εδώ τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο), η οποία θα σημάνει τη μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην μικρή οθόνη. Πρωταγωνίστρια της σειράς δε θα είναι άλλη από την εντυπωσιακή Κλέλια Ανδριολάτου.

Τη νεαρή ηθοποιό τη γνωρίσαμε πρώτη φορά μέσα από τη σειρά «Μπρούσκο» του Ανδρέα Γεωργίου και αμέσως τράβηξε την προσοχή του κοινού, τόσο μέσα από την ομορφιά της όσο και μέσα από το ταλέντο της.

Η ηλικία και η καταγωγή της Κλέλιας Ανδριολάτου

Η ηθοποιός σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο “Θέατρο των Αλλαγών” και στο “Επί Κολωνώ”.

Γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1996 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Καλαμαριά, ενώ έχει καταγωγή και από το Κατάκολο Ηλείας.

Η πρώτη της δουλειά στον χώρο του μόντελινγκ, ήρθε το 2010 όταν ήταν 14 ετών και ήδη από τότε φαινόταν πως το μέλλον της επιφύλασσε τα καλύτερα.

Η Κλέλια Ανδριολάτου στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Ρένο Ρώτα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία παράσταση και χάραξαν μαζί τρία χρόνια κοινής πορείας.

Τι είπε ο Παπακαλιάτης για την πρεμιέρα της σειράς

«H σειρά πραγματεύεται την διαφορά ηλικίας στον έρωτα, πραγματεύεται μία παράνομη σχέση, δεν περιγράφω μία χάλια κοινωνία, νομίζω ότι περιγράφω κάποια μοντέλα της κοινωνίας. Αποφάσισα και επέλεξα κάποια πράγματα τα οποία υπάρχουν γύρω μας, προσπάθησα να τα φωτίσω και να τα αφηγηθώ με ένα τέτοιο τρόπο, με κάθε αξιοπρέπεια καλλιτεχνικά, με σεβασμό, απέναντι σε όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Δεν μπορεί να με αφήσει ανεπηρέαστο αυτό που γίνεται» είπε μεταξύ άλλων για την σειρά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο Παπακαλιάτης είναι έρωτας...» - Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

«Έχω αμφισβητηθεί, μου χρέωναν...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την πορεία του