Από Πέννυ Μαστοράκου

Η σειρά έχει κατακτήσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, τόσο εξαιτίας της πλοκής της (δείτε εδώ ποιος ήρωας χαροπαλεύει στα επόμενα επεισόδια), όσο και των ερμηνειών από τους διαλεχτούς ηθοποιούς, οι οποίοι είναι ένας και ένας για τον ρόλο τους στο Μαύρο Ρόδο!

Το πρωί της Τετάρτης 12/10 ο Σαράντος, ή αλλιώς Νίκος Γκέλια, που μας συστήθηκε φέτος για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μέσα από την καθημερινή σειρά, έδωσε μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και μίλησε για όλα, ενώ έκανε και μία μικρή, άθελά του, αποκάλυψη!

Ο Νίκος Γκέλια αποκαλύπτει τα πάντα για το Μαύρο Ρόδο

«Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία, ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν 5,5 χρονών, σαν οικονομικός μετανάστης. Αλλάζαμε συχνά γειτονιές όταν ήρθαμε στην Ελλάδα, γιατί όντας Αλβανοί μας έδιωχναν από τα σπίτια. Υπήρξε ρατσισμός, από το πιο απλό, δεν μας έπαιζαν επειδή ήμασταν από την Αλβανία ή δεν μας έδιναν οι καθηγητές τον λόγο στην τάξη.

Πήγα στον παιδικό σταθμό την κόρη μου και η δασκάλα τη ρώτησε αν ο μπαμπάς παίζει στο “Μαύρο Ρόδο”. Θέλω να της εξηγήσω ότι αυτό που βλέπει δεν είναι αλήθεια. Μπορεί η κόρη μου να με δει στη σειρά με όπλο η να απειλώ κάποιον, οπότε να καταλάβει ότι αυτό είναι ρόλος… Τώρα έχω δώσει spoiler, αλλά δεν πειράζει!» είπε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.

Όσα είχε αναφέρει ο Θέμης Καστρινός ή αλλιώς Λεωνίδας Κακούρης λίγες μέρες πριν

Το πρωί της Τρίτης 11/10, ο Λεωνίδας Κακούρης ή αλλιώς Θέμης Καστρινός, βρέθηκε στην εκπομπή και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη! Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην σειρά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή για τον νέο του ρόλο, αλλά έκανε και ορισμένες αποκαλύψεις για όσα ίσως δούμε στην συνέχεια της σειράς.

Μιλώντας αρχικά για τον ρόλο του Θέμη Καστρινού ανέφερε: «Ακόμη δεν έχουμε δει κάτι που να αποδεικνύει πως ο Θέμης είναι κακός. Είναι σίγουρα παραβατικός, σκληρός, ενδεχομένως να είναι και κακός, δηλαδή να κάνει πράγματα που δεν είναι ηθικά, δεν είναι σωστά», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Αυτά που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι έως το 29ο επεισόδιο που έχουμε στα χέρια μας, από ‘κει και έπειτα αγνοώ...» ενώ για την σχέση του με την Πολυξένη στην σειρά αποκάλυψε πως ίσως δούμε τι συνέβη μαζί τους στο παρελθόν (δείτε εδώ τι).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: Δεν είναι ένας αλλά δύο - Οι άντρες που θα διεκδικήσουν τη μοναχή Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο - spoiler: Θέλει να τον εξαφανίσει! Ενέδρα θανάτου για τον Θέμη Καστρινό