Από Ελένη Μήτση

Πολλά ακούγονται για την αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού αλλά μία είναι πάντα η αλήθεια και εμείς από το Tv-24 φροντίσαμε να σας την αποκαλύψουμε πρώτοι.

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, ωστόσο η ίδια το δεν το επιβεβαιώνει άμεσα, μιας και την Κυριακή 9/10 πιάστηκε από την κάμερα του Open weekend και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τη συμμετοχή της στο ''Πρωινό'' του ΑΝΤ1

«Στη ζωή μου και τα επαγγελματικά μου είναι όλα καλά. Ό,τι είναι να ακούσετε θα το ακούσετε. Ό,τι είναι να έρθει καλώς να έρθει… Ό,τι αποφασίζω να κάνω στη ζωή μου το κάνω επειδή πραγματικά το θέλω, δεν έχω καμία ψυχική ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση και να κάνω συγκεκριμένα πράγματα.

Πάντα ό,τι κάνω το κάνω επειδή η καρδούλα μου λέει ναι και επειδή το ενστικτό μου λέει ότι όλα θα είναι καλά. Από εκεί και πέρα οτιδήποτε και να είναι αυτό. Πάνω από όλα, το νούμερο ένα για μένα είναι να μιλάει η ψυχούλα μου, να με ευχαριστεί και το κλίμα που μπορεί να βρίσκομαι. Ο Γιώργος Λιάγκας έτσι κι αλλιώς είναι φίλος μου».

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για το νέο μέλος του Πρωινού

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί παρελθόν από το Πρωινό του ΑΝΤ1 εδώ και πολύ λίγο καιρό. Για την αντικαταστάτρια της έχουμε ακούσει ομολογουμένως πολλά, αλλά καμία ανακοίνωση δεν έχει βγει.

Και ενώ λοιπόν εμείς από το Tv-24 σας μεταφέραμε πρώτοι και αποκλειστικά, πως γνωστή ηθοποιός εντάσσεται στο Πρωινό, την Παρασκευή 7/10 ο ίδιος ο Λιάγκας θέλησε να μην δώσει το όνομα, αλλά να επιβεβαιώσει πως έχει βρεθεί η γυναίκα, που θα τον βοηθάει σε κομμάτια της εκπομπής.

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι.

Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την προσθήκη της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό

«Μίλησα με τη Μαρία, η γνώμη μου είναι...» - Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει για την αντικατάσταση της Νομικού από την Κορινθίου στο Πρωινό