Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την επίσκεψη της Θεοφανίας Παπαθωμά, και τις αποκαλύψεις της για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο στην εκπομπή, την τιμή στην Ελένη, έκανε και η Ελένη Καρακάση, ακόμη μία ηθοποιός που απολαμβάναμε στις Άγριες Μέλισσες, και τώρα την βλέπουμε στην νέα δραματική σειρά του Mega!

Η αγαπητή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο της Ευτυχίας στην σειρά, αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που την έκανε να πει το μεγάλο ναι! «Όταν διάβασα το σενάριο μου άρεσε πάρα πολύ που η ζωή θα ήταν πάλι σε ένα χωριό», είπε χαρακτηριστικά!

Η Ελένη Καρακάση αποκαλύπτει τα πάντα για το Μαύρο Ρόδο

«Στο Μαύρο Ρόδο είμαι η Ευτυχία και έχω την ταβέρνα στο χωριό, κοντά στο μοναστήρι. Η ταβέρνα είναι το κέντρο των συζητήσεων κι εγώ ανακατεύομαι στις ζωές των ανθρώπων και τους βοηθάω με τη σοφία μου. Είπα το ναι στη σειρά γιατί μου έκανε την πρόταση ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που ήταν στις Άγριες Μέλισσες. Όταν διάβασα το σενάριο μου άρεσε πάρα πολύ που η ζωή θα ήταν πάλι σε ένα χωριό.

Ο κόσμος ακόμη με φωνάζει Ρίζω στο δρόμο και μου λέει ότι θα ήθελαν να συνεχιστούν οι Άγριες Μέλισσες άλλη μια χρονιά. Αν πω ότι δεν πιστεύω θα πω ψέματα γιατί στις δύσκολες στιγμές στρέφομαι στον Θεό. Στις δυσκολίες της ζωής γενικά δεν ζητάω βοήθεια, προσπαθώ να τα βγάλω πέρα όπως έρχονται τα πράγματα» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Όλα όσα θα δούμε απόψε στην σειρά

Αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον εμπλέξει στο νέο του μαγαζί, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει τη μελέτη για το μοναστήρι. Η ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία τής Ελισάβετ. Όμως, ποιο είναι το τρομερό μυστικό που φυλά η Αυξεντία για τη νύχτα που η Ελισάβετ έφτασε στο μοναστήρι και συνεχίζει να τη στοιχειώνει;

Ο Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεωρήσει τις ζημιές μαζί με τον Σαράντο, ενώ ο Γιώργος αποφασίζει να μιλήσει στην ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση με τα κτήματα. Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της και ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στα χοιροστάσιο.

Μαύρο Ρόδο 11/10

Ο Θέμης, που δεν πιστεύει τα όσα του είπε η γυναίκα του για το ξενοδοχείο, ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με τις κάμερες, ενώ ο Βίκος «χοντραίνει» το παιχνίδι. Παράλληλα θα αποκαλυφθεί το μυστικό που συνδέει τον Θέμη με την Πολυξένη, ενώ η Ελισάβετ για πρώτη φορά μένει μόνη της σπίτι μαζί με τον Πέτρο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Ακόμη δεν έχουμε δει...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει τα πάντα για τον Θέμη Καστρινό

«Ήταν απαραίτητο να ζήσω το πρόγραμμα της μοναχής...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Διδασκάλου για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο