Από Στέλλα Μούτσιου

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, πέρα από lifestyle και τηλεοπτικά θέματα, όπως για παράδειγμα το GNTM 5, προβάλλονται και γεγονότα που αφορούν και διχάζουν την ελληνική κοινωνία. Ένα από αυτά είναι και η υπόθεση ενός 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, το οποίο βίαζε και εξέδιδε ένας 53χρονος άνδρας.

Την ώρα, λοιπόν, που παρουσιάζονταν οι νέες εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της ανήλικης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε τον λόγο, όμως "λύγισε" κατά την προσπάθειά του να εκφράσει τον θυμό του για τους ανθρώπους που πραγματοποιούν τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις. Μπαίνοντας στην θέση του πατέρα, δεν μπορεί να διανοηθεί πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στο παιδί του.

"Λύγισε" ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον αέρα της Super Κατερίνα

«Εγώ που είμαι πατέρας θέλω να δω τους 213, οι οποίοι δεν ξέρω πού βρίσκονται και το παιδί μου δεν ξέρω πού μπορεί να πάει. Ποιος νόμος; Τους 213 θέλω να δω εγώ», είπε αρχικά σε έξαλλη κατάσταση.

«Έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να καταλάβω ότι 213 τέτοιοι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας κι έχουμε τα παιδιά μας… Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό το πράγμα» είπε κλαίγοντας.

«Τι να κάνω; Να πάρω το νόμο στα χέρια μου και να πάω στη φυλακή εγώ; Αν ήμουν εκεί θα είχα πάρει το νόμο στα χέρια μου. Να μας βγάλουν τις 213 φωτογραφίες τώρα, όλων!», φώναζε στο πλατό.

Έξαλλοι στο πλατό με δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι νεκρός

Το πρωί της Δευτέρας 10/10 πραγματοποιήθηκε άλλη μία εκπομπή για την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα του Super Κατερίνα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όμως, απουσίαζε και η ίδια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στον "αέρα" τον λόγο.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, δημοσιεύθηκε πως ο δημοσιογράφος πέθανε και η είδηση αυτή έφτασε στα αυτιά του πάνελ, με αποτέλεσμα όλοι τους να ξεσπάσουν για αυτό το ψέμα που αναπαράχθηκε χωρίς να ισχύει και χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανίστηκε έξαλλος λέγοντας: «Για το Θεό τι κάνετε τώρα. Γιατί το ξεφτιλίζετε; Το πρωί μιλήσαμε με τον Ανδρέα μια χαρά είναι μην ξεφτιλίζεστε. Ντροπή σας», ενώ η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε: «Έχει να κάνει κάποιες εξετάσεις και θα είναι κοντά μας σύντομα».

Στη συνέχεια, βέβαια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και εξήγησε πως είναι στοχευμένο όλο αυτό που συμβαίνει, από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και γι' αυτό δεν μπορεί να το πάρει σοβαρά.

«Είστε όλοι καλεσμένοι στην κηδεία μου», είπε αρχικά ξεσπώντας σε γέλια και έπειτα πρόσθεσε: «Υπάρχει ένας συγκεκριμένος χυδαίος, ο οποίος με καταδίωκε και έμπαινε στο σπίτι μου από το παρελθόν. Αυτός το έγραψε και έγινε μία άκριτη αναπαραγωγή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πρόκειται για έναν συγκεκριμένο αλήτη...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά την επιστροφή του στο Super Κατερίνα

Ατύχημα για την Έλενα Πολυκάρπου - «Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την υγεία»