Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, Έλενα Πολυκάρπου, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είχε ένα ατύχημα.

Λίγες ώρες μετά το παρ' ολίγον ατύχημα του Νίκου Κοκλώνη, η Έλενα Πολυκάρπου εμφανίστηκε με δεμένο το πόδι της σε γύψο, ενώ στην ανάρτησή της, τόνισε πως πάνω απ' όλα είναι η υγεία.

Οι φωτογραφίες της Έλενας Πολυκάρπου μετά το ατύχημα

«Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα αλλά τα καταφέραμε!!! Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την υγεία… Να μην αγχώνεστε και να μην στεναχωριέστε για τίποτα και για κανέναν!!! Η μεγαλύτερη προίκα είναι η οικογένεια και οι φίλοι μας!!! Μεγάλο ευχαριστώ στον άντρα μου που τον τρόμαξα πολύ και έχει μπροστά του δύσκολες μέρες!!!Εύα, Παναγιωτη σας ευχαριστώ που είστε πάντα δίπλα μου σας αγαπώ!!!» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τις φωτογραφίες της η Έλενα Πολυκάρπου.

Έλενα Πολυκάρπου ατύχημα
Έλενα Πολυκάρπου σπασμένο πόδι

Στο πλευρό της η Κατερίνα Καινούργιου

Λίγο αφού η δημοσιογράφος έκανε γνωστό το ατύχημά της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να της στείλει τα περαστικά της με έναν πολύ έξυπνο τρόπο. Άλλωστε οι δύο κυρίες συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια και έτσι έχουν δημιουργήσει εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους.

Γι΄αυτό το λόγο λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία της Έλενας Πολυκάρπου με το σπασμένο πόδι και έγραψε: «Μου τη ματιάσανε! Περαστικά αγάπη μου», με τη δημοσιογράφο να απαντά: «Είναι που είμαι και όμορφη τρομάρα μου».

Κατερίνα Καινούργιου Έλενα Πολυκάρπου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Απαράδεκτο» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για την ηλικιακή "επίθεση" στην Βίκυ Καγιά

«Ρε πάτε καλά;!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για παλιό της συνεργάτη