Από Πέννυ Μαστοράκου

Την Δευτέρα 10/10 ο Ανδρέας Μικρούτσικος χρειάστηκε να λείψει από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (δείτε εδώ τα όσα ανέφερε για την απουσία του η παρουσιάστρια), και λίγο αργότερα, ορισμένα δημοσιεύματα που τον ήθελαν νεκρό, έκαναν την εμφάνισή τους, αναστατώνοντας το πλατό.

Το πρωί της Τρίτης 11/10, ο ίδιος επέστρεψε στην στο πόστο του, και έκανε μία όλο νόημα αναφορά στο άτομο που ενώ είχε έναν βήχα, εκείνος μετέδιδε πως έφυγε από τη ζωή.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά την επιστροφή του

«Προσπαθήσανε να μου κάνουν τα τρία μηδέν αλλά... Υπάρχουν δύο version, ή θα το δούμε χιουμοριστικά γιατί πλέον αυτό συμβαίνει κάθε μέρα στην ελληνική κοινωνία. Ξέρω όμως ανθρώπους που όχι απλά ανησύχησαν αλλά σχεδόν με κλάψαμε. Αυτό είναι εγκληματικό και ανεπίτρεπτο. Πρόκειται για έναν συγκεκριμένο αλήτη που δεν θα του κάνω ούτε τη χάρη να τον μηνύσω», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Η αντίδραση του για αυτά τα δημοσιεύματα την προηγούμενη μέρα

Η είδηση αυτή έφτασε στα αυτιά του πάνελ, με αποτέλεσμα όλοι τους να ξεσπάσουν για αυτό το ψέμα που αναπαράχθηκε χωρίς να ισχύει και χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανίστηκε έξαλλος λέγοντας: «Για το Θεό τι κάνετε τώρα. Γιατί το ξεφτιλίζετε; Το πρωί μιλήσαμε με τον Ανδρέα μια χαρά είναι μην ξεφτιλίζεστε. Ντροπή σας», ενώ η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε: «Έχει να κάνει κάποιες εξετάσεις και θα είναι κοντά μας σύντομα».

Στη συνέχεια, βέβαια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και εξήγησε πως είναι στοχευμένο όλο αυτό που συμβαίνει, από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και γι' αυτό δεν μπορεί να το πάρει σοβαρά.

«Είστε όλοι καλεσμένοι στην κηδεία μου», είπε αρχικά ξεσπώντας σε γέλια και έπειτα πρόσθεσε: «Υπάρχει ένας συγκεκριμένος χυδαίος, ο οποίος με καταδίωκε και έμπαινε στο σπίτι μου από το παρελθόν. Αυτός το έγραψε και έγινε μία άκριτη αναπαραγωγή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν ασκείς δημοσιογραφία ασκώντας βία...» - "Κόλαφος" ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Χαλασμός» στον αέρα του Super Κατερίνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο - «Μην μου κουνιέσαι...»