Από Ελένη Μήτση

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί παρελθόν από το Πρωινό του ΑΝΤ1 εδώ και πολύ λίγο καιρό. Για την αντικαταστάτρια της έχουμε ακούσει ομολογουμένως πολλά, αλλά καμία ανακοίνωση δεν έχει βγει.

Και ενώ λοιπόν εμείς από το Tv-24 νωρίτερα σας μεταφέραμε πρώτοι και αποκλειστικά, πως γνωστή ηθοποιός εντάσσεται στο Πρωινό, την Παρασκευή 7/10 ο ίδιος ο Λιάγκας θέλησε να μην δώσει το όνομα, αλλά να επιβεβαιώσει πως έχει βρεθεί η γυναίκα, που θα τον βοηθάει σε κομμάτια της εκπομπής.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι.

Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού».

Η επιθυμία του Λιάγκα και για έναν άντρα συμπαρουσιαστή

Ο κακός χαμός γίνεται στο Πρωινό μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το πάνελ, καθώς η θέση της έχει μείνει κενή και τα ονόματα, που ακούγονται ως αντικαταστάτριες είναι πολλά.

Η γενική ιδέα είναι, πως μια γυναίκα θα είναι στο πλάι του Λιάγκα και η επικρατέστερη δεν είναι ξανθιά αλλά καστανή. Και εκεί, που περιμέναμε να ακούσουμε το όνομα της, την Τρίτη 4/10 ο παρουσιαστής με αφορμή τη δίκη του Μένιου Φουρθιώτη έκανε φανερό, πως θα τον ήθελε στο πλευρό του, αν όντως πουλάει τόσο καλά τα εμπορικά σε εκπομπές...

«Καθίστε ρε παιδιά, πολύ ψύχραιμοι είστε όλοι! Μπράβο ο άνθρωπος αλλά δεν σας κάνει εντύπωση; Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι ο Φουρθιώτης έβγαζε 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο. Εντάξει… Δεν είπα εγώ ότι τα έβγαζε παράνομα, ή ότι έκλεβε, είπα ότι μου κάνει εντύπωση.

Υπάρχει ένα χρηματιστήριο της τηλεόρασης και δεν γνώριζα ότι ο κ. Φουρθιώτης αμείβεται με 1,5 εκατομμύριο» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τότε γιατί ψάχνουμε γυναίκες παρουσιάστριες; Τον Φουρθιώτη να πάρουμε, αν πουλάει τόσο καλά τα εμπορικά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Υπάρχει μία τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες και...» - Οι αιχμές του Γιώργου Λιάγκα για το συμβάν με τον Μάνεση