Από Στέλλα Μούτσιου

Η Σάσα Σταμάτη είναι ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν στην εκπομπή της Super Κατερίνας την Τρίτη 13/9 και οι δηλώσεις της προκάλεσαν τα σχόλια των δημοσιογράφων του πλατό, τα οποία δεν προκάλεσαν μεγάλη ένταση, σε αντίθεση με τα όσα ακούστηκαν για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, για την απώλεια του πατέρα της, η οποία την έχει στιγματίσει, αλλά και για την απουσία της από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη

«Μούδιασαν τα χέρια μου και η γλώσσα μου. Βάλαμε ένα χολτερ προληπτικά και όλα καλά» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Φέτος δεν είχα καμία τηλεοπτική πρόταση. Λίγο που είδα τις πρεμιέρες μελαγχόλησα αλλά το ξεπέρασα. Σίγουρα έχω κάνει πολλά λάθη, είμαστε εδώ για να βελτιωνόμαστε. Η τηλεόραση έχει γίνει λίγο politically correct, δεν θα μπορούσα να πω αυτά που θέλω να πω».

«Δεν μπορώ να διαχειριστώ με τίποτα. Καμία απώλεια δεν ξεπερνιέται», κατέληξε σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της.

Την «τελείωσε» με μία ανάρτηση - Η αποστομοτική απάντηση της Σάσα Σταμάτη στην Δημουλίδου

Η γνωστή δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη πριν λίγες μέρες, είχε μοιραστεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στέλνοντας σημαντικά μηνύματα, και μεταξύ αυτών κάποια για τη σημασία των προληπτικών εξετάσεων.

Τότε, με αφορμή αυτό η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου, έκανε μία ανάρτηση συσχετίζοντας το πρόβλημά της Σταμάτη με παρενέργειες από τον εμβολιασμό, και η ίδια απάντησε κομψά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

2021...2022 δίχως σχόλια...

Posted by Chrysiida Dimoulidou on Tuesday, September 6, 2022

Αυτή ήταν η ανάρτηση της συγγραφέα που προκάλεσε την αντίδραση της Σάσα Σταμάτη και λίγο αργότερα ήρθε η δική της απάντηση.

Σάσα Σταμάτη ανάρτηση

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχω παράπονα...» - Όλη η αλήθεια για το follow του Γιώργου Παπαδάκη στην Μαρία Αναστασοπούλου στην Super Κατερίνα

«Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο της Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο